Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Az Európai Parlament által szerdán elfogadott jelentés visszatér az európai baloldal elmúlt években foly tatott, bevándorlást ösztönző politikájához. Az elképesztő kijelentéseket, csúsztatásokat tartalmazó dokume ntumot megszavazó baloldali és liberális képviselők többek közt kiterjesztenék a menekültek fogalmát, szélese bb mozgásszabadságot biztosítanának a bevándorlóknak, előmozdítanák a legális migrációt, és ami a legfontos abb, megkönnyítenék a családegyesítéseket és az áttelepítéseket. Mi több, az utóbbit egy állandó programk ént képzelnék el, ami gyakorlatilag egyenlő a kvótával. A dokumentum azt a képtelen állítást is megfogalmazza, hogy az EU eddig túlságosan is a bevándorlók beáramlásának csökkentésére vagy megállítására összpontosí tott. Egy új diktatúra, és vele a nemzet teljes felszámolása abból lenne, ha a ballib vissza bírna térni a hatal omba.

leave a comment »

Magyarázkodásokat azaz narratívákat fogalmazni a milliós migránsbetelepítés mellett, erre vannak súlyos soros és uniós pénzek. A “mindenkit be kell fogadni, mert különben megbüntetünk” lett a hivatalos uniós irányelv. Sőt, szervezetten hozni fogják a kontinensfoglaló muszlim hordát Európába!

“Az EU eddig túlságosan is a bevándorlók beáramlásának csökkentésére vagy megállítására összpontosított”

Még ennyire sem “szabad” akadályozni a pár évtizedes távlaton belül az európai nemzetek végét jelentő tömeges idegen beáramlást. Soros megrendelésére.

Azon okoskodni meg PC liberális nyavalyogni, hogy jajj de nem demokratikus a ceu-t kipécézni?! Hazaárulásért egyetlen méltó büntetés létezik : a halál.

Egy új diktatúra, és vele a nemzet teljes felszámolása abból lenne, ha a ballib vissza bírna térni a hatalomba. Rejtett választási együttműködés lesz, ha pl. a jobbik, az mszp, az lmp, a dk nem indítanak jelöltet valahol, így az egyedül versengő (jellemző) együtt-es liberális képviselő nyer a fideszessel szemben.

A globálliberálisok a vén Európa torkára teszik a nagykést – vagy elmenekülünk, vagy felvesszük a harcot

“Az Európai Parlament által szerdán elfogadott jelentés visszatér az európai baloldal elmúlt években folytatott, bevándorlást ösztönző politikájához. Az elképesztő kijelentéseket, csúsztatásokat tartalmazó dokumentumot megszavazó baloldali és liberális képviselők többek közt kiterjesztenék a menekültek fogalmát, szélesebb mozgásszabadságot biztosítanának a bevándorlóknak, előmozdítanák a legális migrációt, és ami a legfontosabb, megkönnyítenék a családegyesítéseket és az áttelepítéseket. Mi több, az utóbbit egy állandó programként képzelnék el, ami gyakorlatilag egyenlő a kvótával.

A dokumentum azt a képtelen állítást is megfogalmazza, hogy az EU eddig túlságosan is a bevándorlók beáramlásának csökkentésére vagy megállítására összpontosított.

Az EP balliberális többsége által szerdán megszavazott jelentés felszólítja az Uniót és a tagállamokat a biztonságos és jogszerű migrációs lehetőségek kialakítására, többek között hatékonyabb családegyesítési mechanizmusok és áttelepítési programok révén.

Az elfogadott dokumentum az áttelepítési mechanizmus kiegészítését is sürgeti, hogy minél könnyebbé váljon a bevándorlás.

Az elfogadott jelentés szerint el kell törölni a migrációt szabálysértésként kezelő, büntető jellegű jogi kereteket, ezzel párhuzamosan pedig a biztonságos és jogszerű migrációs lehetőségek sürgős, konkrét és kézzelfogható kialakítására van szükség. A jelentés szerint haladéktalanul meg kell szüntetni a migránsok őrizetbe vételét is.

Az elfogadott dokumentum szerint az Unió eddig túlságosan a beáramlás csökkentésére vagy megállítására összpontosított, és leszögezi, hogy a jobb és biztonságosabb élet reményében az otthona elhagyására kényszerülő összes embernek védelmet kellene adni.”

A jelentés alapján ezért a menekültek fogalmát ki kell terjeszteni azokra, akik a szegénység és az éghajlatváltozás miatt hagyják el a szülőföldjüket. Az Európai Parlament által elfogadott szöveg hangsúlyozza, hogy a segélyeket politikai, gazdasági vagy biztonsági megfontolásoktól mentesen kell nyújtani.

A jelentés szerint a migránsoknak és a menekülteknek mindemellett segítséget kell nyújtani, hogy olyan helyre költözhessenek, ahol vannak munkalehetőségek és segítséget kell adni a tanuláshoz és elhelyezkedéshez is.

A jelentés megállapítja, hogy a nemzetközi migráció hozzájárulhat a társadalmi-gazdasági fejlődéshez.

A populizmus ellensúlyozása érdekében pedig olyan pozitív narratívák kidolgozását sürgeti, amelyek a migrációt a befogadó országok számára lehetőségként jelenítik meg.

Az Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottság által megfogalmazott kiegészítés szerint az embercsempészettel és az emberkereskedelemmel szembeni fellépés legjobb módja a törvényes és biztonságos utak létrehozása a migránsok és a menekültek számára, ezért javasolják a legális bevándorlási útvonalak létrehozását és megerősítését, illetve a családegyesítési politika kiterjesztését is.”

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=103199

Soros-harc: jobboldali tények és balliberális álhírek

Lovas István

Éles különbség van a fősodratú, és nem fősodratú médiában leírtak között a CEU, valamint Soros megítélésében

Heller Ágnes véleményére alapozza egy lap Magyarország bírálatát

Sorosról, mint kiemelkedő emberbarátról írnak

Az önkényes válogatás elkerülése céljából a Soros-egyetem ügyében kirobbant globális őrjöngés ügyében szemelgessünk csak a tegnapi és mai fősodratú és nem fősodratú médiában az erről megjelent több száz írásból. Nehéz nem azt a következtetést levonni, hogy a hatalmas tőkével bíró fősodratú médiumok az általuk újabban óránként elítélt álhírek fő hordozói, a komolyabb nem fősodratú médiumok – és itt nem az alternatív sajtó kerge részére gondolunk – jobbára a tények hirdetői.

Heller Ágnes is megszólal

Nézzük a konkrétumokat. Akik szerint tény, hogy Magyarországon diktatúra uralkodik, illetve, hogy a felsőoktatási törvény módosítása diktatúrát jelent, nyilván olyan forrásokból táplálkoznak tételük alátámasztására és megerősítésére, mint a vezető olasz lapnak, a Corriere della Sera papírkiadásának pénteki, online portáljának tegnap késő esti cikke, amelynek címe így hangzik:

A Soros-egyetem elleni törvény – Heller: Egy új diktatúra.

A tizedelő Lukács iskolájába járó Hellernek az elmúlt évtizedekben ez csak a legfrissebb kirohanása Magyarország ellen. Az pedig közhely, hogy ez a társaság hetente árasztja el olyan nyilatkozataival a fősodratú nyugati médiumokat, miszerint Orbán rendszere rosszabb Kádár „puha diktatúrájánál”, miközben ömlesztik a kötelező társításokat „a történelem legsötétebb korszakával”, Hitlerrel, Mussolinival, a közép-ázsiai diktatúrákkal kapcsolatban. Kiötlőinek néha nem is lenne előnytelen élőben megtapasztalniuk például a Nyugat- barát Üzbegisztánban az ottani uralkodó elleni véletlen kikelésük következményeit.

Az Egyesült Államok fővárosi balliberális/neokonzervatív lapjában, a Washington Postban a neokonzervatív, így szükségszerűen a jobboldali Magyarországot utáló egyik nagyon ismert figurája, Anne Applebaum ragadott tollat, hogy ezzel a címmel sikoltsa a világba soros iszonyatát: „Vajon Trump megengedi Magyarországnak, hogy megússza a felsőoktatási szabadság elleni támadását?” A cikk végkövetkeztetése: „Majd meglátjuk.”

Durva hangvételű írások Magyarországról

A brit Daily Expresst a Richard (Gyöngyöspata/Budapest Beacon) Fieldnek hála elindult LMP-s Hadházy Ákos kijelentése rengette meg annyira, hogy több mint öt oldalon tudósított azon kijelentéséről, mely szerint a Soros-féle civil szervezetek elleni kormányzati „támadás” egyenlő a sárga csillag rájuk kényszerített viselésével. Hogy az ilyen szervezeteknek Izraelben vagy az Egyesült Államokban 1938 óta már működő igen erős azonosítása miért nem sárga csillag, azt a fősodratú sajtót nem érdekli, mert tény. A cikk címe: „Magyarországot ’a náci Németországhoz’ hasonlították, ahogyan európai parlamenti képviselők sürgetik az egyetem ellenes lecsapás megbüntetését.”

E fősodratnak Soros szuper emberbarát, aki a világért se avatkozna be országok belügyeibe.

Tudjuk. Csak a szegény tényeket kellene erről is tájékoztatni. Ukrajnától Macedónián át Budapestig. És néhány ország bíróságát is, amely országokba jobb, ha Soros az ellene hozott ítéletek miatt be sem próbál lépni. A „Putyin parancsolta Orbánnak a Soros-egyetem bezárását” fajtájú kamuhírekre nem vevő alternatív média az elmúlt napokban már hírül adta azt a tényt, hogy az olasz államügyészség vizsgálatot indított a Földközi-tengeren migránsmentéssel foglalkozó civil szervezetek ügyében, mert kiderült, biznisz és illegális tevékenység van a háttérben, ugyanis e szervezetek összejátszanak az embercsempészekkel. Most a francia Medias-Press Info közli azt a hírt, hogy Sorost is beidézhetik az ügyben, ugyanis szervezetei nyakig benne vannak a kriminális összjátékban. A város, amelyet Soros nem tudott bezárni

A konzervatív The American Spectator honlapjára pénteken került ki „Ferguson: a város, amelyet George Soros nem tudott bezárni” című cikk, amely arról ír, milyen gigantikus és pusztító hadjáratot indított Soros szervezetein át a Missouri államban lévő St. Louis mellett fekvő Ferguson polgármestere és az ott élő jobboldaliak ellen George Soros 2014-ben, amikor ott a rendőrség egy afro-amerikait lelőtt és ezzel a fősodratú média a 21 ezer lakosú kisvárost világszerte negatív színben feltüntetve tette hírhedté.

Csupán egy mondat a cikkből: „A New York Times, a Guardian, a Le Monde, az Al Jazeera, a BBC, a CNN, a PBS és a globális fősodratú média többi része hűen követte a Soros-vonalat”. Most a város lakói ismét James Knowlest, a Soros segítségével akkor megbuktatott polgármestert választották újra. Knowlest „a fehérség arcának” bélyegezték. A cikk szerzője nem jugoszláv ürgebőrben úszkáló békaember, hanem Joseph P. Duggan, aki korában az amerikai külügyminisztériumban és a Fehér Házban teljesített szolgálatot Ronald Reagan elnök idején.

Arról pedig hallgassunk, hiszen csupán egy diktatúratámogató lapocska vagyunk, hogy ma két bulvárlap, az amerikai New York Post és a brit Daily Mail ír arról, miszerint Daisy Soros, George Soros 87 éves sógornőjének a bíróság előtt kell felelni azon vádakra, miszerint 43 éves fekete jamaikai muzulmán sofőrjét new yorki lakásában a padlón altatta, miközben rendszeresen lebuzizta és rasszista jelzőkkel spékelt szövegekkel szidalmazta. A vendégágyban kutyái aludtak. Ami persze pontosan bemutatja, hazai Soros-védőink valódi érzéseit és így lakókörnyezetük totális migránsmentességének miértjét.

http://magyaridok.hu/kulfold/soros-harc-jobboldali-tenyek-es-balliberalis-alhirek-1557058/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Csakazolvassa c. blogjával Gerle Éva tönkre akarta tenni Kozma Szilárd családját

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

IFJÚ EURÓPA

Az Új Középkor hajnala

Haladván Armageddon felé

Ember tervez, Isten végez!

varjassy76

This WordPress.com site is the bee's knees

Bal - Rad

A Magyar Népköztársaságért, a dolgozó népért!

Pro Veritate et Iustitia

Civil kezdeményezés a magyar nemzetért / A civil initiative for the Hungarian Nation

anticionizmus

A great WordPress.com site

Numero Group: By The Numbers

Just another WordPress.com weblog

%d bloggers like this: