Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Mai MNA, Mindenki MNA tag. Te is. Én is. Hisztériacsinálás. Ahol fegyvert találnak, oda a radikális nemzet iekre jellemző tárgyakat visznek, hogy legyen mit mutatni a közszolga híradóban, vagy az agyar idők címlapon. Aho l fegyver nincs, oda meg visznek. A seprűnyél is fegyver, ha MNA-s birtokolja, és hát mindenki lehet MNA tag elég c sak rámondani hogy összefüggésbe hozható vele. Definiálva sincs, mi az a MNA. Rákosi rosenfeldet idéző viktorb án terror!

leave a comment »

Mai MNA, Mindenki MNA tag. Te is. Én is.

Hisztériacsinálás. Ahol fegyvert találnak, oda a radikális nemzetiekre jellemző tárgyakat visznek, hogy legyen mit mutatni a közszolga híradóban, vagy az agyar idők címlapon. ^_^

Ahol fegyver nincs, oda meg visznek. A seprűnyél is fegyver, ha MNA-s birtokolja, és hát mindenki lehet MNA tag elég csak rámondani hogy összefüggésbe hozható vele. Definiálva sincs, mi az a MNA. Rákosi rosenfeldet idéző viktorbán terror!

Mi is közösség vagyunk ám, egyáltalán nem tisztelt hazug aljas ZOG! A magyar, de a sváb ruszin tót és más békés kisebbségek elleni cionista érdekű teljes ellehetetlenítés az élet minden területén érvényesül. Ki akarják üríteni az országot, ahhoz kell a közbiztonság hiánya, amiatti menekülés, ingatlanok eladóvá válnak mélyen áron alul. Megélhetés is ezért nincs az ország vidékén. Tömeges vagyonvesztés nekünk, a zsidónak meg jó üzlet. Nincs jogunk a magunk védelmét megszervezni!

Van ilyen törvény, hogy TILOS “magunktól” szerveződni a közbiztonság fenntartására! Értéktelen a magyarok élete és vagyona a rezsim számára! A tetvek a sírból is kidobatnának mert “gojok” vagyunk, napokban egy chábád lubavics szektás baruch barom ideszólt hogy így kéne, ez is kormány által elismert zsidó “felekezet” Magyarországon.

Az erőszak nekünk többieknek szól, akik nem rejtegetünk arzenált otthon, hogy a kormány bármit megtehet velünk. A leszámolást és koncepciós pereket látva mi ne merjünk ellenzékezni, szerveződni, civilként működni, kommunikálni!

Az “összefüggésbe hozható” hány ismerősi láncolaton keresztül, mert akkor áder is viszkethet. :3

Ez vajon mi lehetett? ” feljegyzéseket, propagandaanyagokat foglaltak le”? A zsidóuralom tapasztalati tény és valóság, benne élünk. Személyes élettapasztalatnál nincs jobb propaganda. A megélt élményből lesz utóítélet, a felismerés nem előítélet.

Mióta tilos a Kárpátia és a Barikád magazin meg a többi kulturális elem, amit ilyenkor egyenesen a terroristák kézikönyvének és zenéjének neveznek ki a fideszes és balliberális ugyanazok.

A néha emlegetett “alkotmányos rend megdöntése” sincs kifejtve milyen fizikai cselekménnyel tervezik valakik ezt elérni, hát hol van az, nem sztálin szobor hogy ledöntsük. Egyetlen logikusnak tűnő magyarázat, a gondolatok terjesztése. Attól hogy valaki megszerkeszt egy másik alkotmányt és terjeszti, sajnos a diktatórikus rezsim még nem dől meg. Elnyomók, mert a puszta információ is veszélyes hatalmukra, ami önérdekű hazugságokra és józan ésszel beláthatóan életellenes törekvésekre épül.

“1. Már körülbelül 20 helyszínen támadt a sündörség egy olyan “szélsőséges, marginális szervezetre”, amelynek – a hivatalos sajtó szerint – se tényleges tagsága, sem tömegtámogatottsága, sem való szervezettsége nincs, de az kovácsbéla. Egyik kezünkkel az MNA egy pár dilisből álló operetthülyeség, másik kezünkkel polipcsápos, összetett terrormaffia, mely behálózza az országot.

Kicsit hasonlít a székely favágóra, aki lehellettel melegíti a kezét és fújja a forró levest, és meg is állapítja a bocskoros segédfavágó, hogy lám, a székely pofája ha kell hideget, ha kell, meleget fúj.

2. közösség tagja elleni erőszak előkészületének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az “öld meg a magyart” olaszliszkai közösség tagjait miért nem hallgatták ki ugyanezért? Talán mert ők nem álltak meg az előkészületnél?”

“Ez nem más mint politikai marketing és diktatórikus ,koholt vádak alapján ,tisztogatás a hazafias érzelműek körében.”

“Nem értem. Ha én a szervezet valamelyik ágához tartoztam volna, már rég elástam volna még a parittyámat is elásom azonnal és akkor jöhet a tek vagy bármelyik buzgómócsing banda, leránthatnak bő nyállal. Öt főt elvittek, de csak egyet tartóztattak le lőfegyver birtoklása miatt. A többieket miért fogták le? Közösség elleni izgatás ezt mivel bizonyítják ? Ezek után kiket vesznek sorra ? A volt vagy létező gárdistákat?”

Őket igen, üldözöttek amíg élnek ÉS ez a rendszer van, biztosan van feketelistája a ZOG-nak rólunk! Ahogy a kommunista zsidók üldözték a KALOT-osokat és a leventéket! Nemcsak önvédelemre szerveződni tilos, egyedül tenni a szebb jövőért valamit is az. Egy fő nem értelmezhető úgy, mint “betiltott illegális társadalmi szervezet”. De majd a fideszes bűnpártoló jogászok és ügyészek kitalálnak valami mesét erre is.

Újabb “MNA-ágas” rajtaütés volt ma hajnalban – a rendőrség “közösség tagja elleni erőszak előkészületének megalapozott gyanújáról” beszél

https://kuruc.info/r/2/166506/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: