Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

“Elvitte a cica annak az Aulich utcai lakásnak az adásvételi szerződését, amelybe Rogán Antal, Habony Ár pád, izraeli és grúz üzletemberek, valamint politikusok ugrottak fel egy “kávéra” rendszeresen. Tudják, ebből az árnyék-külügyminisztériumként működő luxusirodából irányították a letelepedési kötvény-bizniszt… Ne m fogják kitalálni, ki volt az V. kerület polgármestere abban az időben, amikor az azóta multimilliomos ügyvéd, Kertész Balázs értékének töredékéért megvette az önkormányzattól a lakást.”

leave a comment »

Elvitte a cica annak az Aulich utcai lakásnak az adásvételi szerződését, amelybe Rogán Antal, Habony Árpád, izraeli és grúz üzletemberek, valamint politikusok ugrottak fel egy “kávéra” rendszeresen. Tudják, ebből az árnyék-külügyminisztériumként működő luxusirodából irányították a letelepedési kötvény-bizniszt… Nem fogják kitalálni, ki volt az V. kerület polgármestere abban az időben, amikor az azóta multimilliomos ügyvéd, Kertész Balázs értékének töredékéért megvette az önkormányzattól a lakást.

Eltűnt az Aulich utcai lakás adásvételi szerződése

Nem találja a belvárosi önkormányzat az Aulich utca 3. szám alatti, harmadik emeleti lakás adásvételi szerződését.

Ez az a ház, ahol Rogán Antal és Kertész Balázs mellett Habony Árpádot is látták. Az Index írta meg, hogy az ügyvéd kezében érnek össze a Rogánhoz kötődő érdekháló szálai, és ő az, akinek a közreműködésével korábban tökéletesítették a belvárosi ingatlaneladási gyakorlatot. Az ingatlan korábban az önkormányzat tulajdonában állt, de most a Magyar Narancs hiába próbálta kikérni az adásvételi szerződést, az V. kerület szerint ugyanis a dokumentum nem található az irattárban.

Elképzelhetetlen, hogy egy adásvételi szerződés eltűnjön – erről már a belvárosi önkormányzat lakásügyi bizottságának jobbikos tagja, Losonczy Pál beszélt híradónknak. Budapest belvárosában ez a bizottság tesz javaslatot a képviselő-testületnek az önkormányzati tulajdonú ingatlanok eladására. A Kertész Balázs-féle lakás elidegenítése a 2010-es önkormányzati ciklusban történt, amikor Losonczy Pál még nem volt képviselő az V. kerületben.

„Semmiképpen, elvileg semmiképpen, mert egy bizottsági határozatnak kell lenni emellett, hogy ugyanis a tulajdonosi, elidegenítési és lakásbizottság hozzájárul az adásvételhez. Szerződést kell kötni, tehát adásvételi szerződést kell kötnie az önkormányzattal, a tulajdonosi és elidegenítési bizottságon keresztül kell mennie az ügynek, és utána tudnak szerződni” – mondta el Losonczy Pál.

Tizenöt évig kell őrizniük az önkormányzatoknak a vagyonszerződéseket. A Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke a hírtévének azt mondta: vannak olyan dokumentumok, amelyek hamarabb elévülnek, ugyanakkor az eladással, vásárlással kapcsolatos papírokat mindenképp meg kell őrizni.

„Mivelhogy önkormányzati vagyonról van szó, ezért ezt szabályozzák jogszabályok is, ez alapján 10 vagy 15 év az, amíg helyben meg kell őrizni a vagyonnal kapcsolatos dokumentumokat és utána pedig, 15 év után át kell adni a levéltárnak. Ez a rendes forgatókönyv” – ismertette Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének elnöke.

http://hirtv.hu/ahirtvhirei/eltunt-az-aulich-utcai-lakas-adasveteli-szerzodese-1372836

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: