Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Nem vette napirendre a parlament igazságügyi bizottsága a Jobbik alaptörvény-módosítását, amely egy mondat kivételével szó szerint megegyezik Orbán Viktor javaslatával A fideszes képviselők úgy döntöttek, nem tárgyalnak az alkotmánymódosítási javaslatról, amely így az Országgyűlés plenáris ülésére sem kerülhet. Akkor most nem fontos, vagy nem sürgős a Fidesznek az alkotmánymódosítás? Az alkotmánybírák megválasztásának méltánytalan eljárása is szóba került. Igen, hazudott a fidesz, nekik a piszkos pénz a fontosabb nem a haza védelme!

leave a comment »

Igen, hazudott a fidesz, nekik a piszkos pénz a fontosabb nem a haza védelme!

Nem vette napirendre a parlament igazságügyi bizottsága a Jobbik alaptörvény-módosítását, amely egy mondat kivételével szó szerint megegyezik Orbán Viktor javaslatával. 

A fideszes képviselők úgy döntöttek, nem tárgyalnak az alkotmánymódosítási javaslatról, amely így az Országgyűlés plenáris ülésére sem kerülhet.

A jobbikos módosítót nyolc kormánypárti nemmel elutasította a bizottság, csak hárman szavaztak a napirendre vétel mellett (két jobbikos és a független Kész Zoltán).

A fideszes Vas Imre azzal indokolta a javaslat elutasítását, hogy a Jobbiknak nem sikerült pontosan megfogalmazni a letelepedési kötvényről szóló mondatot. A többi mondatba nyilván nem is köthetett bele, hiszen az szóról szóra megegyezik Orbán Viktor javaslatával.

A Fidesz és a Jobbik csatája hetek óta tart a kvóta elutasításáról szóló alkotmánymódosításról. A kvótanépszavazás után maga Orbán Viktor nyújtotta be a hetedik alkotmánymódosítást a kvóták elutasításáról. A Jobbik ezt alapvetően támogatta, de Vona Gábor elnök azt a feltételt adta Orbán Viktorral folytatott egyeztetésén október 18-án, hogy a Jobbik megszavazza az alkotmánymódosítást, ha a Fidesz beszünteti a letelepedési kötvények árusítását.

A kormány erre úgy reagált, hogy nem enged a zsarolásnak, ugyanakkor Orbán Viktor és Lázár János is utalt rá, hogy már nincs szükség a letelepedési kötvényre, úgyhogy kivezetik. A kormány ígérete a Jobbiknak nem volt elég, és nem szavazták meg a kormány alkotmánymódosítását.

Vona Gábor viszont pár nappal később szóról szóra benyújtotta Orbán javaslatát, megtoldva egy mondattal a letelepedési kötvények megszüntetéséről. Ezt kaszálta most el az igazságügyi bizottság fideszes többsége.

Frissítés: Jobbik: vagy hazudott a Fidesz, vagy a piszkos pénz fontosabb

https://www.youtube.com/watch?&v=yHaSXSR2DTs

A Jobbik az igazságügyi bizottság napirendjére szerette volna felvetetni alaptörvény-módosító javaslatát, amellyel egyúttal kivezetnék a letelepedési kötvényt. Erre azért lett volna szükség, hogy az Országgyűlés minél hamarabb (még idén) szavazzon róla. Ez a Fidesz képviselőinek mégsem volt annyira égető.

2. frissítés: Akkor most nem fontos, vagy nem sürgős a Fidesznek az alkotmánymódosítás? Az alkotmánybírák megválasztásának méltánytalan eljárása is szóba került.

https://www.youtube.com/watch?&v=YbgEXmsJmCs

Korábban írtuk: A Jobbik is benyújt egy alaptörvény-módosítást – ezt most a Fidesz nem támogatja 

Kapcsolódó: A Jobbik betartotta ígéretét: nem szavazhattak a kötvénybiznisz megszüntetéséről, nem módosítottak alaptörvényt

A jobbikosok az alaptörvény-módosításról szóló szavazás közben egy molinót tartottak fel (Fotó: Huszti István)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/Öseink nyomában

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

A Kozma Szilárdot rágalmazó blogok szerzője Gerle Éva és Lelkes Villő - Az okaik leleplezése Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta által

A férfi-gyűlöletét, de főként az apák iránti gyűlöletét nyíltan hirdető "Csak az olvassa" - Gerle Éva, Lelkes Villő és társaik leleplezése Kozma Botond Szilárd (Kozma Szilárd), és Joó Viola asztrológus-pár által. Az asztrológuspár védő-leleplezései az őket rágalom-hadjárattal és gyűlölet-kampánnyal kilőni akaró, Gerle Éva-Terminátorral és bűnszövetségével szemben.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://domonyi.aries.hu

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: