Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

“Magyarország nyomorog: nem engedhet meg magának egyhetes nyaralást a lakosság hatvanöt százaléka, a jövedelmi közép hatvannyolc százaléka, sőt mi több, a jómódúak harmada sem. Megdöbbentő, de a magyarok harminchét százaléka nem tudja megfizetni a napi húsfogyasztást, negyedének anyagi okokból nincs autója, ötöde az otthonát nem tudja rendesen befűteni. A Jobbik egyik legfontosabb üzenete a dolgozói bérek emelése, és annak a középosztálynak a felemelése, amely becsületes munkája ellenére folyamatosan lejjebb csúszott az elmúlt években.”

leave a comment »

“Magyarország nyomorog: nem engedhet meg magának egyhetes nyaralást a lakosság hatvanöt százaléka, a jövedelmi közép hatvannyolc százaléka, sőt mi több, a jómódúak harmada sem. Megdöbbentő, de a magyarok harminchét százaléka nem tudja megfizetni a napi húsfogyasztást, negyedének anyagi okokból nincs autója, ötöde az otthonát nem tudja rendesen befűteni. A Jobbik egyik legfontosabb üzenete a dolgozói bérek emelése, és annak a középosztálynak a felemelése, amely becsületes munkája ellenére folyamatosan lejjebb csúszott az elmúlt években.”

http://www.tarki.hu/hu/publications/SR/2016/04tothi.pdf

A Tárki a közelmúltban adta ki a Társadalmi Riport 2016 című tanulmánykötetet. A Tóth István György által jegyzett tanulmány szerint, ha a magyar jövedelmi egyenlőtlenségeket összehasonlítjuk azzal amit az OECD, illetve az EU tagállamokban megtapasztalhatunk, akkor nem találunk sem extrém, sem kiemelkedő eltéréseket. Ennek a jelenségnek az oka az, hogy Magyarországon nem az egyik vagy a másik népességcsoport, hanem a magyar társadalom egésze tartozik az európai eloszlás aljához.

Miközben megállapíthatjuk, hogy a jövedelmi középrétegek aránya magas: 2014-ben a magyar népesség nagyjából háromnegyede tartozott a medián 60%-a és 200%-a közötti jövedelemsávba, hozzá kell tenni azt is, hogy a jövedelmi középréteg tagjai nem lesznek automatikusan részesei a középosztálynak, legalábbis szociológiai értelemben biztosan nem. A statisztikai adatok szerint egyértelmű, hogy az úgynevezett jövedelmi középréteg háztartásai gyengék, mérsékelt erőforrásokkal, tehát könnyen meginoghatnak.

Képtelen előre be nem tervezett kiadás fedezésére a teljes népesség mintegy kétharmada, a jövedelmi közép hetvenöt százaléka, de a jómódúak harmada is. Nem engedhet meg magának egy hetes nyaralást a lakosság hatvanöt százaléka, a jövedelmi közép hatvannyolc százaléka, sőt mi több a jómódúak harmada sem. Megdöbbentő, de a magyarok harminchét százaléka nem tudja megfizetni a napi húsfogyasztást, negyedének anyagi okokból nincs autója, ötöde az otthonát nem tudja rendesen befűteni. Összességében a magyarok negyvennégy százaléka anyagilag deprivált, azaz nélkülözni kényszerül legalább három ehhez hasonló anyagi-deprivációs (a fentieken kívül: mosógép, telefon, színes tévé, elmaradás nélküli számlabefizetés stb.) elemet.

A tanulmány szerint mindez megmagyarázható történelmi okokkal is. A két világháború közötti erős tulajdonkoncentrációjával, a kis- és középvállalatok alulfejlettségével, a Trianon utáni Magyarország funkció nélkül maradt bürokráciájával, a nagybirtokrendszerrel, a szovjet megszállással, a független középosztályt ellehetetlenítő szocialista rendszerrel, az államadóssággal, az elbaltázott magyar privatizációval, azzal, hogy a nagy, állami cégek külföldi multikhoz kerültek, tehát nem alakult ki a tömeges egzisztenciákat megteremtő erős kkv-szektor.

Tehát a tanulmány alapján mondhatjuk azt is, hogy trágyából nem lehet erődítményt építeni, de talán inkább arra kellene helyezni a hangsúlyt, hogy a gyógyulás első lépése a diagnózis meghatározása lenne, amire napjaink dübörgő kommunikációs kormányázása teljességgel alkalmatlannak látszik. http://alfahir.hu/hiaba_tagad_a_luxuskormany_bemutatjuk_a_magyar_nyomort

“Köszönhetjük az 1-kulcsos adórendszernek,meg a világbajnok 27%-os Áfának!..amit az a mocsadék szdsz nem mert megtenni 2006-ban,amikor a ciános kuncze a “LOP-STOP” táblájával kampányolt az 1-kulcsos adózásért,/ami részben igaz is volt,a “lop-stop”/ ezek a velejéig romlott gazemberek megtették!..ezért van több mint 4-millió majdnem éhező,főleg a kisnyugdíjasok,akiknek az a fideszes mocsadék zsiga kijelentette,hogy 47000-ből meg lehet élni!..szégyentelen gazemberek!…”

“A megváltozott munkaképességűek 46 rugójából szívfájdalom nélkül lenyúl az állam 25 százalékot. Hogy rohadnának meg. nekem évente emelte a cég a pénzemet mégis egyre kevesebbet kaptam kézhez”

A 27%-os áfánál százszor aljasabb és kifosztóbb az ingatlanadó. (sajnos, ezt is kivetették, pedig 2010-ben hogy kampányoltak ellene) Ugyanis a 27% áfa mondjuk 15%-kal szemben csupán annyit jelent, hogy 1,27kg kenyér helyett 1,15 kg-ot ehetek. Vagy 38,1 liter benzin helyett 34,5 literrel kell beérnem. Ez még elviselhető, szóval ne TÚLOZZUK el az áfa szerepét. Kétféle adó van: az egyik onnan von el, ahol pénz van (forog), a másik onnnan, ahol valamilyen vagyontárgy van, de egyáltalán nem biztos, hogy ott van miből kifizetni azt az adót! És ilyenkor jön a megadóztatott PUSZTA ÉLETÉNEK A TOTÁLIS ELLEHETETLENÍTÉSE! Ez a vagyonadó.
Ha túl nagy hangon óbégatunk az áfa ellen, akkor kaphatunk a nyakunkba vagyoni jellegű adókat, és ne legyenek senkinek kétségei: NEM A LEGGAZDAGABBAK VAGYONÁRA (pl. a tőzsdei spekulációs “érték” papírokra!!!!!) fogják kivetni, hanem a középosztály által birtokolt mindennapi vagyonra”

“Alanyilag kivetett 8 ezer forintos életbenmaradási adó a tb járulék havonta, amit a jövedelem nélkülieknek is fizetni kell maguk után. Gyurcsány bevezette, a fidesz nem vezette ki. Mint még sok más megszorítást!”

“Velejéig romlott,korrupt gazemberek teszik tönkre az országot,1989-óta többszörösen leraboltak bennünket,és tudatosan tartanak feudális körülmények között,ne-hogy a magyar jól érezze magát Magyarországon!..ezért menekülnek el a gyermekeink ebből az élhetetlen disznóólból!..mocskos velejéig romlott gazemberek,akik csak büntetni tudnak!..”

“Ennek ellenére a balliberálisok azt akarják hogy fogadjunk be migránsokat,hogy még több nyomorgó legyen. Hol az ésszerűség? Mit akarnak? A nyomorgó magyarok tartsák el a nem létező pénzükből a migráns nyomorgókat?
Vegyen fel az ország kölcsönt amiből a migránsokat eltartja és a nyomorgó magyarok meg fizessék vissza uzsorakamatra? A bank meg a hitelt adó intézet,személyek meg nyerészkednének a nyomorgókon.Szép. Nem zavarja a balliberális oldalt az, hogyha beengednénk a migránsokat még nagyobb nyomor lenne? Kicsit ellentmond egymásnak a két dolog.”

“Bizony így mennek a dolgok nálunk ahogy a folyamatot is szépen összefoglalta a szerkesztő.

Az úgynevezett középosztály tagjai bármikor a leejtő szélére kerülhetnek. 3 millió emberről pedig hallani sem akar a keresztény polgári kormány. A fizetések az alamizsna kategóriába tartoznak, a szociális ellátások (például rokkantnyugdíj gyakorlatilag megszüntették) színvonalát szépen fogják demonstrálni télen a lakásukban megfagyott emberek százai. A kormány tulajdonképpen népirtást folytat cinikusan EMMI-k nevezik az elesettekkel foglalkozó intézményüket.

A múlt század közepébe csöppentünk kis módosításokkal, már meghalhatnak a szerencsétlenek otthon nem gyűjtik össze őket (így költséghatékony a rendszer) már nem várják meg, hogy az elfekvő halálkórházakban meghaljon ellátás nélkül az ember még életében kirabolják, hogy a kiváltságosok előbb jussanak hozzá kedvezményeikhez, már nem temetik el hazájában a szegényt ha nincs hozzátartozója egyszerűen szemétre dobják az embert mert kell a hely a jól fizetők kriptáinak ez történt például Pécelen az öregek otthonában elhaltakat egyszerűen kihantolták és egy “közös sírhelynek nevezett” gödörbe löktek! A lassan milliósra duzzadó külföldre menekülők sem kalandvágyból mennek el otthonról. A majdnem nyomorgók lassan irigyelt rétegei lesznek a társadalomnak”

“Nem csak neked szól, hanem az összes “reagálónak”

Első, hogy megjegyezzem.: Nem vagyok egyik pártól sem elájulva, csak és kizárólag a Magyar nép érdekei mentén gondolkodok. !!!

Az elmúlt 26 év pedig nem erről szólt. Ezt mindenkinek be kéne látnia. !!!

Azon elmélkedni, hogy melyik volt nagyobb gazember, (belátom) nem a legbölcsebb dolog… mert egyformán káros mindegyik.

Első számú kiinduló pont,: Magyarország nem zsidó-keresztény ország!!!

Minden további gondolat ebből indul ki, amit valaha is megfogalmaztam, és megfogalmazok. !!!

Tehát, javaslom, hogy mindenféle hókusz-pókusz agitációtól kíméljétek magatokat, és engem is, mert a részletekben való elmerülés nem vezet a megértéshez. Ellenkezőleg, még jobban össze kuszáljátok a saját gondolataitokat is. !!!

Magyarország jövője nem a zsidó-kereszténységben rejlik, hanem annak tagadásában. A Magyar elme, mindig az egészet bontja részletekre, és nem fordítva. A kiinduló pont tehát a gondolkodásban Isten, az univerzum Istene, és nem egy gyilkos parazita földön-kívüli entitás, aminek az elmúlt 26 év politikai elitje mind igyekezett megfelelni. Ebben a nézetben pedig, mindegyik politikus közül Orbán az, aqki a leggyalázatosabb elem. Pont.”

“Ezzel a hozzászólásoddal teljesen egyet értek.Mindegyik párt amelyik eddig hatalmon volt,csak a saját, a barátok és a rokonok zsebét tömték.Egyik sem különb a másiknál.A FideSS is épp olyan mint akik eddig voltak,csak ők sokkal nyíltabban lopnak.Hoztk jó pár törvényt,ami a legtöbb lopásukat legálissá teszik.Nem tudom pontosan megmondani,hogy hány új törvényt hoztak az eltelt 6 év alatt,de 100-nál többet,az biztos.Ebből a 100 törvényből 99 azért született,hogy a közöst nyugodtan legalizálva lenyúlhassák..Gyurcsány nem épített stadiont és kisvasutat,az igaz,de ettől még lehet,hogy ugyan annyit vitt el a közösből,mint Orbán.Egy a biztos.Az utolsó 26 évben a magyarok egyre szegényebbek lettek.Ma már több mint 4 millió Magyar él a létminimum alatt,vagy éppen azon egyensúlyozva..”

“A qurcsányi-libajnai rezsimnél rosszabb nem volt az ország élén, aki ezeket védi, az fontos tényekkel nincs tisztában, vagy ezek fizetett hozzászólója.
Magyarország keserves pusztulását A KÜLFÖLDI DIKTÁTUMOK OKOZZÁK FOLYAMATOSAN! Olyan politkai csoportot, amely hangosan óbégatva követelei ezeknek a külföldi kifosztó, ál-liberális, középosztály-pusztító, bűnözővédő, spekulánspénzhatalmi szargyalázatok diktátumainak való aláfekvést, nos annál a politikai disznóbandánál rosszabb nem volt, nincs és nem is lesz!
A Fidesz is eléggé aláfekszik újabban ezeknek, de ne feledjük, hogy amikor 2004-ben az eu-diktaturhához csatlakozásunkról kérdezték, akkor Orbán Viktor nagyon fanyalogva mondta ki, hogy “több előnye lesz, mint hátránya”, de ennél többet nem mondott. És az akkori ballibrohadékfos sajtó azon óbégatott, hogy micsoda dolos ez a kényszeredett arc….
2010 és 2014 között egészen normális képet mutatott az Orbán kormány, de sajnos 2014 után a nyugatseggnyaló körök szemmel láthatóan nagyobb befolyást szereztek, és a nyugat is közben tovább rohadt, évről évre aljasabb és pusztítóbb erők kerültek hatalomra ott is.”

“Nem azért mennek el a képzett fiatalok,mert nem akarják a nyugdíjasokat eltartani.Pont azért mennek ki külföldre,hogy az itthon maradt nyugdíjas szüleiket támogatni tudják.A Magyar állam által kiszámolt fizetések miatt mennek el.Amit itthon keresnének,az hidegvízre sem lenne elég.Szeretnének családot alapítani és hidd el ha itthon annyi lenne a fizetésük,hogy abból megtehetnék,akkor inkább itthon maradnának.”

“Csak gondolkodj el,bár lehet,hogy a rendszerváltáskor még kicsi voltál.ha igen,akkor kérdezd meg a szüleidet,hogy milyen volt Magyarországon a mezőgazdaság.mennyi gyár volt Magyarországon,amiből már egy sincs meg,mert mindet aladták a gengszterváltás után feltörekvő politikai pártok.Itt nem emelik ki egyet sem,mert mind azt csinálta.Szerinted mitől lettek milliárdosok a politikusok? A fizetésük,bár 1 millió fölött van bőven,attól még sem lennének még milliárdosok.Akik nem ültek közel a tűzhöz,azok elszegényedtek.Akik az aktuális párt rokonai,barátai voltak,azokból meg milliárdos lett.Mit gondolsz,miért nem számoltattak még el egyetlen pártot sem a vagyonuk miatt? Pedig megígérték.4 évente mindig megígérik,hogy elszámoltatnak,elkobozzák a vagyonukat,börtönbe kerülnek és láss csodát.Szinte mind éli világát és bár már nem ők vannak hatalmon,de a milliárdok már megvannak.A FideSS most szedi be az ükunokájuk nyugdíj biztosítását”

“Nem a “szocializmus pénze” elfogyása volt a probléma.
A szocializmusnak nevezett valamit UGYANAZOK A KÖRÖK kényszerítették ránk (és a régióra), amelyek aztán a rendszerváltás példa nélkül álló mocskát is ránk trükközték, és NEMCSAK RÁNK: nyugaton is megvolt a rendszerváltás, csak nem nagy hangon, mint itt, hanem csendben, sunyin, és végtelenül aljasul: AZ EMBERKÖZPONTÚ, JÓLÉTI KAPITALIZMUST (amit szociális piacgazdaságnak is neveznek) FELVÁLTOTTA AZ A SPEKULÁNSURALMI RABLÓVADKAPITALIZMUS, amely aljasságát és pusztító mivoltát tekintve példa nélkül áll a világtörténelemben.
Magyarországon a 70-es évek elején vették fel az első adag hitelt Feket János és bandája, anit AZ ORSZÁG AKKORI HELYZETE NEM INDOKOLT! Ez a hitel annyira kevés volt, hogy Magyarországot semmiben sem segítette ki, BEVALLOTTAN NEM IS EZ VOLT A CÉLJA!
Annak a hitelnek a nyíltan bevallott célja a rendszerváltás előkészítése volt, azzal, hogy nem fogjuk tudni visszafizetni, legalábbis ilyesmit mondanak. Ez azonban SZINTÉN NEM IGAZ!
Annak a hitelnek (kamatostól) semmi szerepe sem volt a rendszerváltás ELŐKÉSZÍTÉSÉBEN, mert az anélkül is lezavarták volna a nemzetközi befolyásos körök és hazai csatlósaik.
ANNAK A HITELNEK A CÉLJA ÉS SZEREPE A RENDSZERVÁLTÁST KÖVETŐ LABILIS IDŐBEN MAGYARORSZÁG FÜGGŐSÉGÉNEK AZ ELMÉLYÍTÉSE VOLT, vagyis Magyarország függetlenné válásának a megakadályozása!
Nem véletlen, hogy Brzezinsky idejött és megmondta Antallnak, hogy szó sem lehet az adósság bármiféle könnyítéséről! El volt ez tervezve előre. És végre is hajtották. Nem volt itt semmiféle “kapitalizmus pénze””

“Én még remélem, hogy megoldódik ez az igen sz*r helyzet. Remélem. Itt sajnos a Fidesz főemberei, élükön O.V-al igen nagy faszságot csináltak ezzel a hajlíthatatlansággal. Miért volt nekik annyira fontos a pénzért ide bejövő és a vagon pénzükkel Magyarországon akár több mecsetet is felépíteni tudó, és ezen a szegény Magyarországon a rengeteg pénzükkel komoly változásokat “megfinanszírozni” (korrupció) tudó valakik megjelenése? Ráadásul off-shore cégeken keresztül. Ez nagyon gusztustalan volt.
Ráadásul a CETA aláírása, de nem kényszerből, hanem ujjongva. Mintha kicserélték volna az egykor reményteljes Fidesz-kormányt, akkorát változtak.”

“Igen, a CETA aláírása, a magyar termelők, fogyasztók, választópolgárok képébe röhögve.”

“A fiatalok, a képzettek, egyáltalán a munkavállalók pedig minden eddiginél nagyobb tömegben menekülnek ebből a mutyiországból. Hiába könyörögtek a mutyielvtársaid: “Gyertek haza fiatalok, könyörgünk!!””

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: