Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Kósa: üldözni kell és be kell tiltani azokat a pártokat, amelyek kapcsolatot tartanak fenn a “szélsőjobbal” – a Jobbikra gondolt, de az államtitkár ki is mondta. Nagyon félnek a ’18-as megmérettetéstől. Nem bíznak a közvéleménykutatók által prezentált fölényükben. A szemkilövetővel nem voltak ennyire harciasak, meg az mszmp utódpártjával sem, azokat valamiért nem akarják betiltani. Rogán Antal bizalmasának és Soros György bankárának közelmúltbeli találkozója!

leave a comment »

Patkány kósa kosher, tiltsd be magad! Mondom, NINCSENEK ÉRVEIK. Érzik a fideszesek a vesztüket….

Akkor lesz itt bazdmeg amilyen még nem volt, ha ezt meglépni meritek! Legalább mindenkinek világossá válik az egypártrendszer!

Nagyon félnek a ’18-as megmérettetéstől. Nem bíznak a közvéleménykutatók által prezentált fölényükben.
És mi következne ebből? Betiltanák a Jobbik tagságát, szavazóit is? Kitelepítések is lesznek? Újra nyílik a recski, hortobágyi munkatábor? Addig merítgettek (országosan), míg találtak némi régi halvány szálat a Jobbik felé. “Fegyverek tucatjait” a fidesz kizárólagos magánbandériumai tartanak. Tett és védelem alapítvány “zsidó állampolgároknak lehessen fegyverengedélye”, – krav-maga, mazsihiszti /zugban/, moszad – fidemszp-s politikához közeli őrzővédő kft-k – soros féle alapítványok!

Kósa: üldözni kell és be kell tiltani azokat a pártokat, amelyek kapcsolatot tartanak fenn a “szélsőjobbal” – a Jobbikra gondolt, de az államtitkár ki is mondta

A szemkilövetővel nem voltak ennyire harciasak, meg az mszmp utódpártjával sem, azokat valamiért nem akarják betiltani.

Kezd beérni a Habony-híradók és a Terminátor-tévék suttogó propagandája a “szélsőjobboldali, paramilitáris szervezetek”, “rendőrgyilkos hungaristák” és a Jobbik kapcsolatáról. A sugalmazás https://kuruc.info/r/6/165780/ félretájékoztatás https://kuruc.info/r/6/166206/ vagy éppen direkt hazugságok https://kuruc.info/r/6/166144/ után kellően megdolgozott közvélemény, a “zemberek” vadalásának következő foka az lett, hogy már a törvényhozó hatalom bunkerében (leánykori nevén a nemzet templomában) beszélhetnek nyíltan a kormány sameszai a Jobbik betiltásáról. Ez pedig már nem egy alkoholgőzös bekiabálás egy futsalmeccsen, esetleg egy ötezer forintos karcolat valamelyik kormánypárti faliújság remittendájában. Ez nem véleményrovat, ténylegesen itt születnek a törvények.

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője az Országgyűlés plenáris ülésén felszólalásában arról beszélt, hogy meg kell vizsgálni, van-e tennivalója a törvényhozásnak a “szélsőjobboldali, paramilitáris szervezetek” és parlamenti pártok összefonódásának feltárásában. Szerinte komolyan kell venni a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) jelentette “fenyegetést”. Annak ellenére, hogy az Országgyűlés szakbizottságában az MNA-ról az hangzott el, hogy mostani felszámolása előtt már csupán 7 aktív tagja volt a szervezetnek – emlékeztet rá a VS. (Illetve Győrkösnek sem volt semmi köze az MNA-hoz, hiszen a hungarista ideológiát korábban megtagadta https://kuruc.info/r/2/165495/ – a szerk.)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RqDX1yRfECs

Ezzel csodák csodájára Dömötör Csaba, a propagandaminisztérium (hivatalosan Miniszterelnöki Kabinetirodának csúfolják – a szerk.) államtitkára is egyetértett, ő meg is nevezte a Jobbikot mint olyan pártot, amellyel “az MNA kapcsolatot tartott fenn”.

A Rogán-öleb megdöbbentőnek nevezte, hogy “ma már tudható: a Nemzeti Arcvonal egy parlamenti párttal is kapcsolatot tartott, együtt szerveztek rendezvényeket, és a párt elnöke még a rendőrgyilkosság gyanúsítottjának fiával is kezet rázott”.

Az ügybuzgó seggnyaló szintén nagyvonalúan elfelejtette, hogy az MNA és Győrkös útjai szétváltak, illetve hogy az általa és a kormányszócsövek által oly szívesen emlegetett 2011-es rendezvényen https://kuruc.info/r/6/165780/ melyet az iráni nagykövetség szervezett, számos akkori fideszes képviselő is bizony kezet fogott a “rendőrgyilkos fiával”.

A Fidesz “szélsőjobboldali terroristái” név szerint: Babák Mihály, Dankó Béla, Gulyás Dénes, Pánczél Károly, Pogácsás Tibor, Rónaszékiné Keresztes Monika, Selmeczi Gabriella, Szűcs Lajos, Wittner Mária.

Ennek szellemében akkor csak be kellene tiltani a Fidesznek az SZDSZ utódpártját is, vagyis saját magát, ha a következetesség egyetlen szikráját is megőrizni kívánná.

Emellett persze – a kósai előéneklés dallamára – az államtitkár is a törvények szigorítása mellett érvelt a “szélsőjobbal kapcsolatot tartó politikai pártokkal” szemben.

Meg kell vizsgálni, kellően szigorúak-e a törvények abban az esetben, ha egy párt szélsőséges csoportokkal tart fenn kapcsolatot – közölte. “Nem engedhetjük, hogy a cukiság felszíne alatt olyan erők szervezkedjenek, akik fegyverek tucatjait tartják lakásokban törvénytelenül” – utalt az államtitkár a Jobbikra, összekapcsolván a pártot az elmúlt napok házkutatásai https://kuruc.info/r/2/166161/ során talált hatástalanított fegyverekkel, légpuskákkal és airsoft játékokkal. És ez mától kezdve valóban nem játék.

(Kuruc.info)

Frissítés: Jobbik: illusztris társaságba került a Fidesz frakcióvezetője

A párt reagálása a Fidesz-frakcióvezető felszólalására:

A Jobbikot az elmúlt évek során tett megnyilvánulásaik alapján az alábbi személyek kívánták betiltani: Vajnai Attila, Feldmájer Péter, Kende Péter, Nyakó István, Dániel Péter, Vadai Ágnes és Gyurcsány Ferenc. Ehhez az illusztris társasághoz csatlakozott a mai napon Kósa Lajos is. Milyen érzés velük egy akolban aludni, velük egy vályúból enni?

Teljesen érthető, hogy a korrupciós botrányokkal terhelt Fidesz vezetője kétségbeesetten próbálja elterelni a figyelmet pártjának vállalhatatlan ügyeiről, ennek egyik megnyilvánulása volt mai, kritikán aluli megszólalása. Ha Kósa Lajos nem csupán Habony Árpád hírhamisító meseújságjaiból tájékozódna, hanem valóban követné a híreket, akkor nem kerülte volna el a figyelmét a Nemzetbiztonsági Bizottsági múlt heti ülésének megállapítása, mely szerint az – okiratokkal, anyakönyvekkel igazoltan – Áder János hozzátartozói által vezetett (az épp előzetes letartóztatásban ülő https://kuruc.info/r/2/166363/ ifj. Győrkös István Áder János köztársasági elnök másod-unokatestvére – a szerk.) MNA „parlamenti párttal nem áll kapcsolatban”. De az sem kerülte volna el a figyelmét, hogy az iráni nagykövetség fogadásán, amelyen Győrkös fia is jelen volt, számos fideszes képviselő is megjelent. Kósa Lajos tehát ma ugyanazon hazug, ócska forgatókönyv alapján mondta el napirend előtti hozzászólását, amelyből a Habony Művek is „dolgozik”.

És hogy hogyan is keveredhetett a Fidesz frakcióvezetője a Jobbik betiltását követelő szélsőségesen liberális csapatba? Lehet, hogy a magyarázat épp Rogán Antal bizalmasának és Soros György bankárának közelmúltbeli találkozója. A Jobbik a korrupciót fogja megszüntetni, amelynek járulékos eleme a korrupt fideszes politikusok kemény elszámoltatása lesz.

https://kuruc.info/r/2/166385/

Kép : Kósa Lajos a Jobbik betiltására célozgat az Országgyűlésben 2016. november 21-én – különösen beszédes, hogy mellette a Fidesz ex-SZDSZ-es zsidó szóvivője, Halász János bólogat

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: