Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

A forint mesterséges gyengítése az olcsón exportáló multik érdeke. A jegybank ezt teszi. Az ESETLEGES béremeléseket tudatos infláció pörgetés fogja követni, már utalgat rá a fidesz – FIZESS. A fideszes gazdaság politika az olcsó és kiszolgáltatott kétkezi munkaerőre épül, összeszerelő üzemek és raktárak országa vagyunk. Jelentősebb Forint leértékelések : surányi györgy + bokros lajos, megyó + járai zsigmond, fletó + simor andrás , varga mihály + matolcsy györgy. Igen. Az összes !!!

leave a comment »

Mi? Az “erős forint” miatt is csökkent az állam devizaadóssága?!?!

A forint mesterséges gyengítése az olcsón exportáló multik érdeke. A jegybank ezt teszi. Az ESETLEGES béremeléseket tudatos infláció pörgetés fogja követni, már utalgat rá a fidesz – FIZESS.

1 euro 310 forint, miről beszél ez a marha varga mihály + eltolcsy.

2004, Bencsicska bencsikratája : “medgyessy olcsítja a forintot, pedig az erős forint jó, többet ér Horvátországban” Továbbá minden árát megszabja ami importcikk!

Jelen : “a forint erősödése bedönti a gazdaságot, ezért helyeg hogy az MNB blabla” anyád, a sevizahitelesek nevében is, és milyen jó hogy a 300 forintos dollárért aranyáron beszerezhetők a műszaki cikkek!!!

Szaros nyelvű szélkakas. Igazi “polgári” á dehogy csak gerinctelen fideszbérenc újságíró ez.

A fideszes gazdaság politika az olcsó és kiszolgáltatott kétkezi munkaerőre épül, összeszerelő üzemek és raktárak országa vagyunk.

Jelentősebb Forint leértékelések : surányi györgy + bokros lajos, megyó + járai zsigmond, fletó + simor andrás, varga mihály + matolcsy györgy. Igen. Az összes !!!

“2008-ban, az átkosban az akkor 148 000 Ft-os nettó átlagbér az akkori árfolyamon megfelelt 604 eurónak, hála bölcs hazafias nemzeti kormányunk jócselekedeteinek, a jelenlegi 180 000-es átlagbér 308-Ft-os euro-árfolyamon. megfelel 584 eurónak. Még szerencse, hogy ilyen erős a forint. Több mézet a madzagra, elvtársak!!!”

“Mikor makogják az igazat, talán soha. Eddig a gyenge forint volt a kedvező a gazdaságnak, és azt is megmagyarázták!”

“Hú, gyerekek! Megyek is a boltba, ma biztos olcsóbb lesz a tej. Nehogy holnapra növekedjen az adósság és drágább legyen. Szóval ezzel azt akartam csupán mondani, hogy ezek a kalkulálgatások egyik pillanatról a másikra változhatnak, ezek csupán spekulációs lufik, de a mi kis életünkre nem hatnak. Viszont általuk be lehet adni a népnek, hogy miért rossz a helyzet, hogy miért nem lehet tisztességes béred, vagy jobb szolgáltatásod, jobb életed. Fent kell tartani a rabszolgasors-szerű szintet ahhoz, hogy egy szűk réteg a Világon dőzsölhessen. Ha majd egyszer egy tökös, minden anyagiaktól és hatalomvágytól mentes kormány azt mondja, hogy megszűnt az államadósságunk, sőt a hitelező tartozik nekünk, mert már a többszörösét kifizettük annak , ami jár, továbbá elkoboztuk azoknak a gazembereknek a vagyonát, akik abból gazdagodtak meg, hogy kiárusították és elárulták a hazát, na akkor majd lehet ujjongani. Addig csak színház az egész.”

“Az egy dolog,de ez Bokrosnak is megy,hogy a bevételekből nem termelés lesz,sem M§..semmi, csak adósságcsökkentés valamennyi… A forintadósság megírása meg nem része ennek a csodának….hajhh”

Az NGM statisztikája szerint az “erős forint” miatt is csökkent az állam devizaadóssága

https://kuruc.info/r/1/166378/

Október végére 1448,9 milliárd forinttal 6286,9 milliárd forintra csökkent a tavalyi év vége óta a központi költségvetés devizaadóssága, ami a teljes államadósság 24,88 százalékának felel meg – derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn közzétett részletes adataiból.

A devizaadósság aránya az első tíz hónapban 6,44 százalékponttal csökkent a tavaly év végi 31,32 százalékról.

A devizaadósság tízhavi csökkenése 1372,6 milliárd forint értékű nettó törlesztésből és a forint erősödésének köszönhetően forintban számított nyilvántartási értéke 76,3 milliárdos csökkenésének köszönhető.

A devizaadósság törlesztését a nettó forintkibocsátás, döntően a lakosságnak közvetlenül értékesített állampapírokkal finanszírozta az állam. A forintadósság emelkedése 1905,9 milliárd forint állampapír kibocsátásból és 170,9 milliárd hitelfelvételből eredt, az állampapírok több mint kétharmadát 1290,3 milliárd forint értékben a lakosság vásárolta meg. A devizaadósság csökkenéséhez hozzájárult a belföldön kibocsátott (PEMÁK) kötvények állományának 379,6 milliárd forintnyi csökkenése is.

Október végén a lakossági állampapírok állománya 4807,7 milliárd forintot tett ki, ami 1290,3 milliárd forint növekedést jelent tavaly december vége óta. A lakossági ügyfelek által vásárolható, egy évnél hosszabb futamidejű Prémium Magyar Államkötvény és a Bónusz Magyar Államkötvény együttes állománya 2016. október végén 237,0 milliárd forintos idei növekedéssel 1435,3 milliárd forintot tett ki, ami azt jelzi, hogy a lakosság a hosszabb futamidejű állampapírokat is keresi. A kamatozó kincstárjegyek állománya 2908,1 milliárd forint volt október végén, 1011,1 milliárd forinttal haladta meg az év végi állományt – közölte az NGM.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: