Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

A forint mesterséges gyengítése az olcsón exportáló multik érdeke. A jegybank ezt teszi. Az ESETLEGES béremeléseket tudatos infláció pörgetés fogja követni, már utalgat rá a fidesz – FIZESS. A fideszes gazdaság politika az olcsó és kiszolgáltatott kétkezi munkaerőre épül, összeszerelő üzemek és raktárak országa vagyunk. Jelentősebb Forint leértékelések : surányi györgy + bokros lajos, megyó + járai zsigmond, fletó + simor andrás , varga mihály + matolcsy györgy. Igen. Az összes !!!

leave a comment »

Mi? Az “erős forint” miatt is csökkent az állam devizaadóssága?!?!

A forint mesterséges gyengítése az olcsón exportáló multik érdeke. A jegybank ezt teszi. Az ESETLEGES béremeléseket tudatos infláció pörgetés fogja követni, már utalgat rá a fidesz – FIZESS.

1 euro 310 forint, miről beszél ez a marha varga mihály + eltolcsy.

2004, Bencsicska bencsikratája : “medgyessy olcsítja a forintot, pedig az erős forint jó, többet ér Horvátországban” Továbbá minden árát megszabja ami importcikk!

Jelen : “a forint erősödése bedönti a gazdaságot, ezért helyeg hogy az MNB blabla” anyád, a sevizahitelesek nevében is, és milyen jó hogy a 300 forintos dollárért aranyáron beszerezhetők a műszaki cikkek!!!

Szaros nyelvű szélkakas. Igazi “polgári” á dehogy csak gerinctelen fideszbérenc újságíró ez.

A fideszes gazdaság politika az olcsó és kiszolgáltatott kétkezi munkaerőre épül, összeszerelő üzemek és raktárak országa vagyunk.

Jelentősebb Forint leértékelések : surányi györgy + bokros lajos, megyó + járai zsigmond, fletó + simor andrás, varga mihály + matolcsy györgy. Igen. Az összes !!!

“2008-ban, az átkosban az akkor 148 000 Ft-os nettó átlagbér az akkori árfolyamon megfelelt 604 eurónak, hála bölcs hazafias nemzeti kormányunk jócselekedeteinek, a jelenlegi 180 000-es átlagbér 308-Ft-os euro-árfolyamon. megfelel 584 eurónak. Még szerencse, hogy ilyen erős a forint. Több mézet a madzagra, elvtársak!!!”

“Mikor makogják az igazat, talán soha. Eddig a gyenge forint volt a kedvező a gazdaságnak, és azt is megmagyarázták!”

“Hú, gyerekek! Megyek is a boltba, ma biztos olcsóbb lesz a tej. Nehogy holnapra növekedjen az adósság és drágább legyen. Szóval ezzel azt akartam csupán mondani, hogy ezek a kalkulálgatások egyik pillanatról a másikra változhatnak, ezek csupán spekulációs lufik, de a mi kis életünkre nem hatnak. Viszont általuk be lehet adni a népnek, hogy miért rossz a helyzet, hogy miért nem lehet tisztességes béred, vagy jobb szolgáltatásod, jobb életed. Fent kell tartani a rabszolgasors-szerű szintet ahhoz, hogy egy szűk réteg a Világon dőzsölhessen. Ha majd egyszer egy tökös, minden anyagiaktól és hatalomvágytól mentes kormány azt mondja, hogy megszűnt az államadósságunk, sőt a hitelező tartozik nekünk, mert már a többszörösét kifizettük annak , ami jár, továbbá elkoboztuk azoknak a gazembereknek a vagyonát, akik abból gazdagodtak meg, hogy kiárusították és elárulták a hazát, na akkor majd lehet ujjongani. Addig csak színház az egész.”

“Az egy dolog,de ez Bokrosnak is megy,hogy a bevételekből nem termelés lesz,sem M§..semmi, csak adósságcsökkentés valamennyi… A forintadósság megírása meg nem része ennek a csodának….hajhh”

Az NGM statisztikája szerint az “erős forint” miatt is csökkent az állam devizaadóssága

https://kuruc.info/r/1/166378/

Október végére 1448,9 milliárd forinttal 6286,9 milliárd forintra csökkent a tavalyi év vége óta a központi költségvetés devizaadóssága, ami a teljes államadósság 24,88 százalékának felel meg – derül ki a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn közzétett részletes adataiból.

A devizaadósság aránya az első tíz hónapban 6,44 százalékponttal csökkent a tavaly év végi 31,32 százalékról.

A devizaadósság tízhavi csökkenése 1372,6 milliárd forint értékű nettó törlesztésből és a forint erősödésének köszönhetően forintban számított nyilvántartási értéke 76,3 milliárdos csökkenésének köszönhető.

A devizaadósság törlesztését a nettó forintkibocsátás, döntően a lakosságnak közvetlenül értékesített állampapírokkal finanszírozta az állam. A forintadósság emelkedése 1905,9 milliárd forint állampapír kibocsátásból és 170,9 milliárd hitelfelvételből eredt, az állampapírok több mint kétharmadát 1290,3 milliárd forint értékben a lakosság vásárolta meg. A devizaadósság csökkenéséhez hozzájárult a belföldön kibocsátott (PEMÁK) kötvények állományának 379,6 milliárd forintnyi csökkenése is.

Október végén a lakossági állampapírok állománya 4807,7 milliárd forintot tett ki, ami 1290,3 milliárd forint növekedést jelent tavaly december vége óta. A lakossági ügyfelek által vásárolható, egy évnél hosszabb futamidejű Prémium Magyar Államkötvény és a Bónusz Magyar Államkötvény együttes állománya 2016. október végén 237,0 milliárd forintos idei növekedéssel 1435,3 milliárd forintot tett ki, ami azt jelzi, hogy a lakosság a hosszabb futamidejű állampapírokat is keresi. A kamatozó kincstárjegyek állománya 2908,1 milliárd forint volt október végén, 1011,1 milliárd forinttal haladta meg az év végi állományt – közölte az NGM.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/Öseink nyomában

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

A Kozma Szilárdot rágalmazó blogok szerzője Gerle Éva és Lelkes Villő - Az okaik leleplezése Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta által

A férfi-gyűlöletét, de főként az apák iránti gyűlöletét nyíltan hirdető "Csak az olvassa" - Gerle Éva, Lelkes Villő és társaik leleplezése Kozma Botond Szilárd (Kozma Szilárd), és Joó Viola asztrológus-pár által. Az asztrológuspár védő-leleplezései az őket rágalom-hadjárattal és gyűlölet-kampánnyal kilőni akaró, Gerle Éva-Terminátorral és bűnszövetségével szemben.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://domonyi.aries.hu

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: