Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Magyarországon emelkedtek legkevésbé a bérek az elmúlt hat évben. Azelőtt is. Az árak uniós átlagnak megfelelők vagy afelettiek, a munka intenzitása is ugyanaz, akkor minek unió ha nálunk ennyivel kevesebb ugyanazért a munkáért járó bér és fizetés?!

leave a comment »

Magyarországon emelkedtek legkevésbé a bérek az elmúlt hat évben. Azelőtt is. Az árak uniós átlagnak megfelelők vagy afelettiek, a munka intenzitása is ugyanaz, akkor minek unió ha nálunk ennyivel kevesebb ugyanazért a munkáért járó bér és fizetés?!

Nem az a nemzeti megoldás ám fidesz, hogy olcsó bérű vendégmunkásokat importálunk, azt hazudván “munkaerőhiány van”. MunkaBÉRhiány van és túl sok neoliberalizmus a kormány politikájában ahhoz hogy nemzetinek lehessen még mondani őket. Ez csak “reaganomics”.

A nemzeti jobboldali stb. politika a társadalmi osztályok feletti összetartásról szólNA, hát ezt pont a legfelső vagyoni réteg oligarchái NEM gyakorolják, a multiktól ugye eleve nem lehet elvárni. Azokat szabályozni kéne, például nem adómentesíteni. A munkaerő újratermelésének elemi árát se adják meg maguktól, az alku eredménye, ami az erőviszonyoktól függ. A kormány nyíltan bevallja, olcsó kiszolgáltatott munkaerő adta versenyképességben gondolkodik. A bérrabszolga tartásra kihegyezett munka törvénykönyve, az oktatás szétverése, tanulás helyett kétkezi szakmákra terelés – hamarosan automatizációval kiváltott tevékenységek, addig is rosszul fizetettek… Az eddigiekben elmaradt bér és minimálbér emelések… És az igazságtalan egykulcsos adó, amit 2011-től kivetettek az addig legalább jövedelmiadó – mentes minimálbérekre!

A tettek beszélnek csak hitelesen. A fidesz szóvivői és politikusai hiába mondanak akármit. A valóság, hogy ürül ki az ország. Az egész bal és jobb liberális rendszer elemi kártékonyságát egyre többen ismerik fel.

A profit lecsorgásának elmélete, a fideszes duma “vagyonos vállalkozói réteg megteremtése” ez vegytiszta neoliberális hozzáállás, a “trickle down economy”. Az adócsökkentésből nem lesz automatikusan bérnövelés. Az áfa csökkentés se jelent annyival alacsonyabb árakat szankciók azaz garanciák nélkül.

A kormány 10 év adómentességet biztosít + fullos infrastruktúrával ellátott ipari parki ingyen telket ajándékoz ÉS még az ott dolgozók 5 évi bérét előre adja autógyáraknak, jé pontosan ugyanezt tették a 2010 előtti kormányok. A piac legerősebb szereplőinek van ingyen ebéd – “te és én” = a 99%-ba tartozók fizetjük az árát. Így meg nem jobb ez az oldal, mint a 2010 előtti.

Kisvállalkozásoknál megy a magyarázkodás hogy nem tudnak bért emelni, féligazság. Egyenlőtlen az adórendszer az igaz + a gazdasági és építési tevékenységek túlszabályozása + az uniós bürokrácia költségei. Uniós pénzt nyer a multi itteni fejlesztéseihez, ez a mi országunk neve mellett fog megjelenni, holott ő kapta a támogatást. Sebaj, győzelmi jelentésnek a köztévébe így is jó. Ott dolgozni úgy és annyiért már nem annyira… :3

Hiába globálisak a multicégek, mégis kevesebb fizetést adnak ugyanazért a munkáért. Össszehasonlítva : vidéken – Budapesten, Magyarországon – Németországban… Ez a belső gyarmatosítás, ne várja el senki hogy megtapsoljuk saját kifosztásunkat.

A konkrét dolgozói szegénységgel szembeni demagóg pöffeszkedés, mondván “dolgozzanaak keményebben”. Szociális érzéketlenség a vastagbőrű libsikre jellemző, a félmilliós táskákkal villogú parvenü azaz újgazdag fideszes és egyéb zsúrpubikra.

Volner: Magyarországon emelkedtek legkevésbé a bérek az elmúlt hat évben

Az ellenzéki politikus vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: sürgősen szükség van jelentős béremelésre Magyarországon, és ennek a gazdaságon belül meg is van a fedezete. Azt mondta: más kelet-európai országokhoz képest Magyarországon emelkedtek a legkevésbé a bérek az elmúlt hat évben. A legfejlettebb nyugat-európai országok munkavállalói pedig hat-hétszer többet keresnek jelenleg, mint a magyar dolgozók – tette hozzá.

A Jobbik azt szeretné elérni, hogy olyan jelentős mértékű adó- és járulékcsökkentés legyen, amely minden dolgozó magyar embert elér, szeretnék továbbá, ha egyszámjegyűvé válhatna a személyi jövedelemadó, és a termelést támogató adórendszert vezetnének be Magyarországon – mondta Volner János. Kérdésre a jobbikos politikus azt mondta: néhány éven belül 30-40 százalékos béremelésre van szükség, mivel ennek már érezhető hatása lenne, és akár itthon tartaná a most külföldre vándorló munkaerőt – áll az MTI összefoglalójában.

“Majd akkor lesz itt béremelés amikor a dolgozók ugyanolyan magabiztossággal hiszik el magukról, hogy nekik is jár annyi pénz mint nyugaton, mint amilyen magabiztossággal vágják zsebre a milliárdos közpénzeket egyes sőt többes politikusok. Öntudatra kell lecserélni azt a fejleszegett csóró melós imázst, aki csak túlélni akar, és nem élni és élvezni az anyagi javakat. Akkor majd nem kell senkinek harcolnia értük, kíméletlenül bevasalják a kormányon a jussukat! De amíg ez a büszke dolgozói öntudat nincs kialakulva a melósokban, addig le a kalappal a Jobbik előtt, hogy üti a vasat és harcol értük!”

Jó reggelt, elmúlt 6 év. Nem lehet örökké gyurcsányra visszamutogatni, orbán legjobb barátai a balliberális ellenzék mint mumusok, de nem csak a sz*r és a fosch közól lehet választani, a kisebbik rossz helyett Jobbik, annak a pártnak a neve amit Volner János is erősít. 🙂

A fidesz legfőbb ellensége már a Jobbik, mint jelenleg egyetlen kormányzóképes nemzeti – jobboldali párt. Másik nincs megszervezve, azért.

HA nem volna már a Jobbik radikálisan más mint a mostaniak, ha besimultak és cukisodtak, akkor mi értelme lenne továbbra is támadni, sőt egyre intenzívebben. Kovácsbélázni, nácizni, terroristázni, buzizni, egyéb aljas hazugságokkal lejáratni őket??!! Félnek a Jobbiktól a bal + jobb libek, ezért, és így együtt, közös érdekük ellehetetleníteni!

https://www.youtube.com/watch?v=RQYyn3lGU3U

https://kuruc.info/r/2/166331/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Csakazolvassa c. blogjával Gerle Éva tönkre akarta tenni Kozma Szilárd családját

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: