Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Magyarországon emelkedtek legkevésbé a bérek az elmúlt hat évben. Azelőtt is. Az árak uniós átlagnak megfelelők vagy afelettiek, a munka intenzitása is ugyanaz, akkor minek unió ha nálunk ennyivel kevesebb ugyanazért a munkáért járó bér és fizetés?!

leave a comment »

Magyarországon emelkedtek legkevésbé a bérek az elmúlt hat évben. Azelőtt is. Az árak uniós átlagnak megfelelők vagy afelettiek, a munka intenzitása is ugyanaz, akkor minek unió ha nálunk ennyivel kevesebb ugyanazért a munkáért járó bér és fizetés?!

Nem az a nemzeti megoldás ám fidesz, hogy olcsó bérű vendégmunkásokat importálunk, azt hazudván “munkaerőhiány van”. MunkaBÉRhiány van és túl sok neoliberalizmus a kormány politikájában ahhoz hogy nemzetinek lehessen még mondani őket. Ez csak “reaganomics”.

A nemzeti jobboldali stb. politika a társadalmi osztályok feletti összetartásról szólNA, hát ezt pont a legfelső vagyoni réteg oligarchái NEM gyakorolják, a multiktól ugye eleve nem lehet elvárni. Azokat szabályozni kéne, például nem adómentesíteni. A munkaerő újratermelésének elemi árát se adják meg maguktól, az alku eredménye, ami az erőviszonyoktól függ. A kormány nyíltan bevallja, olcsó kiszolgáltatott munkaerő adta versenyképességben gondolkodik. A bérrabszolga tartásra kihegyezett munka törvénykönyve, az oktatás szétverése, tanulás helyett kétkezi szakmákra terelés – hamarosan automatizációval kiváltott tevékenységek, addig is rosszul fizetettek… Az eddigiekben elmaradt bér és minimálbér emelések… És az igazságtalan egykulcsos adó, amit 2011-től kivetettek az addig legalább jövedelmiadó – mentes minimálbérekre!

A tettek beszélnek csak hitelesen. A fidesz szóvivői és politikusai hiába mondanak akármit. A valóság, hogy ürül ki az ország. Az egész bal és jobb liberális rendszer elemi kártékonyságát egyre többen ismerik fel.

A profit lecsorgásának elmélete, a fideszes duma “vagyonos vállalkozói réteg megteremtése” ez vegytiszta neoliberális hozzáállás, a “trickle down economy”. Az adócsökkentésből nem lesz automatikusan bérnövelés. Az áfa csökkentés se jelent annyival alacsonyabb árakat szankciók azaz garanciák nélkül.

A kormány 10 év adómentességet biztosít + fullos infrastruktúrával ellátott ipari parki ingyen telket ajándékoz ÉS még az ott dolgozók 5 évi bérét előre adja autógyáraknak, jé pontosan ugyanezt tették a 2010 előtti kormányok. A piac legerősebb szereplőinek van ingyen ebéd – “te és én” = a 99%-ba tartozók fizetjük az árát. Így meg nem jobb ez az oldal, mint a 2010 előtti.

Kisvállalkozásoknál megy a magyarázkodás hogy nem tudnak bért emelni, féligazság. Egyenlőtlen az adórendszer az igaz + a gazdasági és építési tevékenységek túlszabályozása + az uniós bürokrácia költségei. Uniós pénzt nyer a multi itteni fejlesztéseihez, ez a mi országunk neve mellett fog megjelenni, holott ő kapta a támogatást. Sebaj, győzelmi jelentésnek a köztévébe így is jó. Ott dolgozni úgy és annyiért már nem annyira… :3

Hiába globálisak a multicégek, mégis kevesebb fizetést adnak ugyanazért a munkáért. Össszehasonlítva : vidéken – Budapesten, Magyarországon – Németországban… Ez a belső gyarmatosítás, ne várja el senki hogy megtapsoljuk saját kifosztásunkat.

A konkrét dolgozói szegénységgel szembeni demagóg pöffeszkedés, mondván “dolgozzanaak keményebben”. Szociális érzéketlenség a vastagbőrű libsikre jellemző, a félmilliós táskákkal villogú parvenü azaz újgazdag fideszes és egyéb zsúrpubikra.

Volner: Magyarországon emelkedtek legkevésbé a bérek az elmúlt hat évben

Az ellenzéki politikus vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta: sürgősen szükség van jelentős béremelésre Magyarországon, és ennek a gazdaságon belül meg is van a fedezete. Azt mondta: más kelet-európai országokhoz képest Magyarországon emelkedtek a legkevésbé a bérek az elmúlt hat évben. A legfejlettebb nyugat-európai országok munkavállalói pedig hat-hétszer többet keresnek jelenleg, mint a magyar dolgozók – tette hozzá.

A Jobbik azt szeretné elérni, hogy olyan jelentős mértékű adó- és járulékcsökkentés legyen, amely minden dolgozó magyar embert elér, szeretnék továbbá, ha egyszámjegyűvé válhatna a személyi jövedelemadó, és a termelést támogató adórendszert vezetnének be Magyarországon – mondta Volner János. Kérdésre a jobbikos politikus azt mondta: néhány éven belül 30-40 százalékos béremelésre van szükség, mivel ennek már érezhető hatása lenne, és akár itthon tartaná a most külföldre vándorló munkaerőt – áll az MTI összefoglalójában.

“Majd akkor lesz itt béremelés amikor a dolgozók ugyanolyan magabiztossággal hiszik el magukról, hogy nekik is jár annyi pénz mint nyugaton, mint amilyen magabiztossággal vágják zsebre a milliárdos közpénzeket egyes sőt többes politikusok. Öntudatra kell lecserélni azt a fejleszegett csóró melós imázst, aki csak túlélni akar, és nem élni és élvezni az anyagi javakat. Akkor majd nem kell senkinek harcolnia értük, kíméletlenül bevasalják a kormányon a jussukat! De amíg ez a büszke dolgozói öntudat nincs kialakulva a melósokban, addig le a kalappal a Jobbik előtt, hogy üti a vasat és harcol értük!”

Jó reggelt, elmúlt 6 év. Nem lehet örökké gyurcsányra visszamutogatni, orbán legjobb barátai a balliberális ellenzék mint mumusok, de nem csak a sz*r és a fosch közól lehet választani, a kisebbik rossz helyett Jobbik, annak a pártnak a neve amit Volner János is erősít. 🙂

A fidesz legfőbb ellensége már a Jobbik, mint jelenleg egyetlen kormányzóképes nemzeti – jobboldali párt. Másik nincs megszervezve, azért.

HA nem volna már a Jobbik radikálisan más mint a mostaniak, ha besimultak és cukisodtak, akkor mi értelme lenne továbbra is támadni, sőt egyre intenzívebben. Kovácsbélázni, nácizni, terroristázni, buzizni, egyéb aljas hazugságokkal lejáratni őket??!! Félnek a Jobbiktól a bal + jobb libek, ezért, és így együtt, közös érdekük ellehetetleníteni!

https://www.youtube.com/watch?v=RQYyn3lGU3U

https://kuruc.info/r/2/166331/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/Öseink nyomában

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

A Kozma Szilárdot rágalmazó blogok szerzője Gerle Éva és Lelkes Villő - Az okaik leleplezése Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta által

A férfi-gyűlöletét, de főként az apák iránti gyűlöletét nyíltan hirdető "Csak az olvassa" - Gerle Éva, Lelkes Villő és társaik leleplezése Kozma Botond Szilárd (Kozma Szilárd), és Joó Viola asztrológus-pár által. Az asztrológuspár védő-leleplezései az őket rágalom-hadjárattal és gyűlölet-kampánnyal kilőni akaró, Gerle Éva-Terminátorral és bűnszövetségével szemben.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://domonyi.aries.hu

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: