Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

A Jobbik azzal adna alaptörvényi garanciát a Rogán Antal nevéhez fűződő, offshore cégeken keresztül z ajló letelepedési kötvény konstrukció kivezetésére, hogy az alaptörvényben rögzítené, „anyagi ellenszolgá ltatásért nem szerezhető” be olyan kérelem, amely idegen állampolgár itt-tartózkodására ad lehetőséget.

leave a comment »

Eredetileg a Jobbik is alaptörvény módosítást akart a népszavazás helyett. Igazuk volt, érvénytelen lett, egy csomó pénzbe került.

Tavasszal a kormánypártoknak még nem volt olyan sürgős, hogy Magyarország alaptörvény szintű védelmét biztosítsák, olyannyira nem, hogy Rubovszky György, az Országgyűlés Igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke még szándékosan húzta is az időt, és nem engedte napirendre venni a Jobbik javaslatát.

“Az nem kérdés, hogy a fidesz ezt nem fogja megszavazni. A kérdés csak az, hogy lesz-e akkora média visszhangja, mint annak, hogy a Jobbik nem szavazta meg a fidesz kezdeményezését. Egyébként csinálni kell neki. Ha a fidesz ezt nem szavazza meg, és ez mindenkihez el is jut, azzal nagyot buknak.”

“7 hónappal ezelőtt sem szavazták meg. A fidesznek az a lényeg, hogy ők adják be, ők terjesszék be a törvénymódosítást, hogy a lebutított magyar nép lássa ki a megmentője. Csak orbán és a fidesz akire a magyarok számíthatnak, így adják elő. Ha a fidesz nem szavazza meg, akkor annak a saját szavazói fel sem fognak háborodni, mert fanatikus orbánviktor rajongók. Amit a viktor mond, az úgy van jól, az úgy helyes, az úgy igaz. A fideszes szavazók torkán bármit le lehet nyomni!”

“1. Soros ma is fogja Orbán kezét. Miért is engedte volna el? Nagyon is ínyére van, hogy minden vonatkozásban legyengül az ország, amit a végén egy halom pénzzel lehet majd megmenteni. 2. Vona éppen ennyit mondott.
3. Vonáné megválaszolatlan levele megteremti az erkölcsi alapot Jobbiknak a hasonló támadásokhoz. Tehát nem a gyengeség, hanem az előrelátás jele.
4. Pharaon és a vele üzletelő Orbán-család nemzetbiztonsági kockázat. A kockázat addig áll fenn, amíg fennáll a lehetősége, hogy ez a Pharaon az a Pharaon.
A Fidesz azt akarja elhitetni, hogy a kockázat akkor kezdődik, ha bebizonyosodik, hogy ez a Pharaon az a Pharaon. Ekkor viszont a kockázat éppenséggel megszűnik, innentől fogva veszélyről beszélünk.”

http://alfahir.hu/a_viktor_most_engedi_a_jobbik_ismet_megprobalja_modositani_az_alaptorvenyt

A Viktor most engedi? A Jobbik ismét megpróbálja módosítani az alaptörvényt

Napra pontosan hét hónappal ezelőtt, 2016. április 12-én próbálkozott meg a Jobbik először http://alfahir.hu/sites/default/files/kepek/2016_11/10191.pdf hogy a kötelező betelepítéssel szembeni védelmet a magyar alaptörvénybe foglalja. Akkor a kezdeményezésüket 125 hazaáruló fideszes leszavazta az Országgyűlésben. http://www.parlament.hu/web/igazsagugyi-bizottsag/a-bizottsag-altal-targyalt-iromanyok?p_auth=d7N3BKUg&p_p_id=pairproxy_WAR_pairproxyportlet_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_pairproxy_WAR_pairproxyportlet_INSTANCE_9xd2Wc9jP4z8_pairAction=%2Finternet%2Fcplsql%2Fogy_irom.irom_adat%3Fp_ckl%3D40%26p_izon%3D10191 Úgy tudni, hogy a jobboldali ellenzéki párt most újra megpróbálja a kormánypárti többséget jobb belátásra bírni, és a Ház elé terjeszti a módosító javaslatát.

„Anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető”

A Magyar Nemzet információi szerint a jobboldali ellenzéki párt napokon belül benyújtja az Országgyűlésnek ugyanazt az alaptörvény-módosító javaslatot, amelyet Orbán Viktor jegyzett, egyetlen plusz mondattal megtoldva. A Jobbik azzal adna alaptörvényi garanciát a Rogán Antal nevéhez fűződő, offshore cégeken keresztül zajló letelepedési kötvény konstrukció kivezetésére, hogy az alaptörvényben rögzítené,

„anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető”

be olyan kérelem, amely idegen állampolgár itt-tartózkodására ad lehetőséget.

A Viktor nem engedi

Tavasszal a kormánypártoknak még nem volt olyan sürgős, hogy Magyarország alaptörvény szintű védelmét biztosítsák, olyannyira nem, hogy Rubovszky György, az Országgyűlés Igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke még szándékosan húzta is az időt, és nem engedte napirendre venni a Jobbik javaslatát. http://alfahir.hu/lebukott_a_kormanyparti_bizottsagi_elnok_hazszabalysertesre_keszult_de_a_fidesz_szerint_ez_nem_gaz
A Jobbik alaptörvény-módosítással akadályozná meg a bevándorlók kötelező betelepítését

A legnagyobb ellenzéki párt politikusa szerint a referendum felett eljárt az idő, “erősebb impulzust kell küldeni” Brüsszelnek, mert a kvóták veszélye “folyamatosan itt lappang”. Az alaptörvény-módosítást jogi értelemben is magasabb kategóriaként jelölte meg. Vona Gábor több érvet is felsorolt arra vonatkozóan, hogy mi a problémájuk a népszavazással.

Tette mindezt annak tudatában, hogy tisztában volt azzal, cselekedete házszabályt sért. Bár az is igaz, hogy áprilisban ez még egyáltalán nem zavarta Kósa Lajost; a Fidesz frakcióvezetője nem hazaárulózta le a hazánk biztonságát párt érdekből veszélyeztető Rubovszkyt.

Több mint egy hónappal később – miközben a kormányzat már Rogán Antal szomszédjának óriásplakátjain kampányolt a bevándorlás ellen , május 24én szavazhatott a Tisztelt Ház a Jobbik alaptörvény-módosításáról. Az eredmény megrendítő lett.

A 125 fideszes és kereszténydemokrata képviselő Vadai Ágnessel (DK), Fodor Gáborral (Liberálisok), Szabó Tímeával (Párbeszéd) együtt közös platformon lesöpörte az asztalról a bevándorlással szembeni alaptörvényi védelmet.

Valószínűleg pártpolitikai célból veszélyeztetve hazánk biztonságát.

Azóta kiderült, hogy a piszkos pénzek is legalább olyan fontosak a Fidesz számára, mint a hatalomhoz való ragaszkodás http://alfahir.hu/nem_fogadta_el_a_parlament_az_alaptorveny_modositast így Orbán Viktor miniszterelnök nem volt képes feláldozni a letelepedésikötvény-programot annak érdekében, hogy a bevándorlás minden formájával szemben képes legyen az alaptörvény védelmet nyújtani.

Vajon novemberben ismét lesz 125 olyan kormánypárti politikus, aki nem támogatja majd az alaptörvény-módosítást?

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

November 14, 2016 at 21:08

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/Öseink nyomában

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

A Kozma Szilárdot rágalmazó blogok szerzője Gerle Éva és Lelkes Villő - Az okaik leleplezése Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta által

A férfi-gyűlöletét, de főként az apák iránti gyűlöletét nyíltan hirdető "Csak az olvassa" - Gerle Éva, Lelkes Villő és társaik leleplezése Kozma Botond Szilárd (Kozma Szilárd), és Joó Viola asztrológus-pár által. Az asztrológuspár védő-leleplezései az őket rágalom-hadjárattal és gyűlölet-kampánnyal kilőni akaró, Gerle Éva-Terminátorral és bűnszövetségével szemben.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://domonyi.aries.hu

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: