Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Végre eldőlhet, hogy mi a fontos a Fidesznek: a piszkos pénzek vagy haza védelme – A Jobbik új alaptörvén y-módosító javaslatáról – Volner János sajtótájékoztatója “se gazdag migráns, se szegény migráns ne jöhess en ide; se gazdag terroristára, se szegény terroristára nincs szüksége az országnak”

leave a comment »

A Jobbik hétfőn be kívánja nyújtani a parlamentnek az alaptörvény-módosító javaslatát, amely csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett, majd elutasított alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását – erről Volner János, a Jobbik alelnöke beszélt vasárnap Budapesten. Az ellenzéki politikus jelezte, azt szeretnék, ha javaslatukat minél előbb napirendre venné az Országgyűlés.

Végre eldőlhet, hogy mi a fontos a Fidesznek: a piszkos pénzek vagy haza védelme – A Jobbik új alaptörvény-módosító javaslatáról – Volner János sajtótájékoztatója (2016.11.13.)

https://www.youtube.com/watch?v=H8YTzoPr29c&feature=youtu.be&a

Már semmi egyébről nincs szó, mint hogy a Fidesz válaszúthoz érkezett: el kell dönteni, hogy tovább ragaszkodnak-e az offshore cégeken keresztül realizált milliárdokhoz, amelyek a letelepedésikötvény-bizniszből származtak, vagy pedig a magyar emberek biztonságát tekintik elsődlegesnek – mondta Volner János.

Közölte, hogy az alaptörvény módosításáról szóló vitában a Jobbik világossá tette az álláspontját: a párt számára Magyarország biztonsága az első, ebből adódóan nem kívánnak asszisztálni semmilyen “fideszes kormányzati félmegoldáshoz”. Teljes értékű megoldás szükséges, azaz “se Juncker, se pedig Rogán Antal és Habony Árpád barátai, üzletfelei ne telepíthessenek le migránsokat Magyarországon” – fogalmazott Volner János, hozzátéve: “se gazdag migráns, se szegény migráns ne jöhessen ide; se gazdag terroristára, se szegény terroristára nincs szüksége az országnak”

Kitért arra is, hogy egy közvélemény-kutatás szerint még a Fidesz szavazóinak is csak mindössze 9 százaléka támogatja a letelepedési kötvényt. A forgalmazó cégeken keresztül eddig 110 milliárd forint nyereséget realizáltak azok az offshore cégek mögé bújó tulajdonosok, akik miatt nem volt hajlandó a Fidesz ebben a kérdésben engedni – jegyezte meg Volner János azt kérve, mondjanak le “erről a piszkos pénzről”, hiszen szereztek már maguknak éppen eleget, és a magyar emberek biztonságát tartsák elsődlegesnek.

Közölte, a pártok közötti egyeztetésen, konszenzussal kialakított alaptörvény-módosítást jónak tartják, a problémájuk az volt vele, “ami kimaradt belőle”. Ezt most egy mondattal beleteszik a javaslatukba: a negyedik cikk második bekezdését javasolják kiegészíteni úgy, hogy “az első bekezdésben meghatározott kérelmen alapuló jog anyagi ellenszolgáltatásért nem szerezhető”, azaz alaptörvénybe ütközőnek minősülne a jövőben a letelepedési kötvények forgalmazása – mondta el Volner János.

Hozzátette: ez az alaptörvény-módosítás ugyanaz, amit a teljes Fidesz-frakció jónak, követendőnek és előremutatónak tartott, csak egy mondattal egészítették ki, a Fidesznek tehát szerinte semmilyen oka nincs arra, hogy az elfogadását ne támogassa.

A fidesz nem fogja megszavazni, mert hazaárulók.

A Jobbik is benyújt egy alaptörvény-módosítást – ezt most a Fidesz nem támogatja

A Jobbik hétfőn be kívánja nyújtani a parlamentnek az alaptörvény-módosító javaslatát, amely csak abban különbözik az Orbán Viktor miniszterelnök által kezdeményezett, majd elutasított alkotmánymódosítástól, hogy megszüntetné a letelepedési kötvények forgalmazását – erről Volner János, a Jobbik alelnöke beszélt vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus jelezte, azt szeretnék, ha javaslatukat minél előbb napirendre venné az Országgyűlés. Már semmi egyébről nincs szó, mint hogy a Fidesz válaszúthoz érkezett: el kell dönteni, hogy tovább ragaszkodnak-e az offshore cégeken keresztül realizált milliárdokhoz, amelyek a letelepedésikötvény-bizniszből származtak, vagy pedig a magyar emberek biztonságát tekintik elsődlegesnek – mondta Volner János.

Frissítés: nem támogatják, mégsem hazaárulózza magát a Fidesz

A Jobbik mostani akciója nem más, mint egyszerű politikai machináció: annak a ténynek az elkendőzése, hogy cserbenhagyták Magyarországot – kommentálta a Fidesz-frakció vasárnap Volner János Jobbik-alelnök közlését pártja alaptörvény-módosító javaslatáról. A Fidesz-frakció szerint viszont egyszerű színjáték, amit a Jobbik csinál, és az ellenzéki párt szavaira nem lehet alapozni, hiszen egyszer már hazudtak az alaptörvény módosításának támogatásáról. Emlékeztettek, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök korábban azt mondta, hogy aki nem szavazza meg a javaslatot, az hazaáruló. Ennek ellenére a Jobbik-frakció – a többi ellenzéki képviselővel egyetemben – mégsem szavazta meg azt. “Ezért ahelyett, hogy olcsó színjátékot űzne a magyar emberekkel, inkább azt magyarázza meg, miért nem védte meg az országot, miért csapta be saját szavazóit, miért állt Gyurcsány Ferenc és a balliberális ellenzék soraiba!” – szólított fel a kormánypárt.

https://kuruc.info/r/1/166075/

Ez a fidesz, akik hisznek neki legalább érezzék magukat majd becsapva. De nem, akkor is Zázriveczezni fognak. Narancsköd.

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

November 13, 2016 at 17:26

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: