Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Debreceni gimnázium: kizárták az Identiteszt! fideszes város, de ez semmit sem jelent, mint látható. Álta lában is álságos a politika tiltása, miközben a liberális ellenértékrend szabadon terjeszthető. Annyira is tilo s konzervatívnak lenni , mint a 80-as években Magyarországon jellemző társadalomkép, a nem különösebben vallás os ám házas és családos – gyerekes polgár + az erre törekvő átlag magyar emberek. Nem igaz, hogy a fidesz ne tud na ráhatni az oktatás világára. Ami egyre vadliberálisabbá bír csak válni. Hülye ötletekkel rombolás és KLIK klikk volt csak, de az oktatásban fennmaradt a liberális uralom!

leave a comment »

Nemcsak Budaházy Edda szerint öngyilkos a feminizmus. Például bevándorláspárti, aztán azok meg nagyon nem nőpártiak!

Általában is álságos a politika tiltása, miközben a liberális ellenértékrend szabadon terjeszthető.

Annyira is tilos konzervatívnak lenni , mint a 80-as években Magyarországon jellemző társadalomkép, a nem különösebben vallásos ám házas és családos – gyerekes polgár + az erre törekvő átlag magyar emberek. Nem igaz, hogy a fidesz ne tudna ráhatni az oktatás világára. Ami egyre vadliberálisabbá bír csak válni. Hülye ötletekkel rombolás és KLIK klikk volt csak, de az oktatásban fennmaradt a liberális uralom!

Debrecen fideszes város, de ez semmit sem jelent, mint látható.

http://identitesz.blog.hu/2016/11/10/debreceni_gimnazium_kizartak_az_identiteszt?token=f2f7cb7bebeaa5308b4a578aff95e717

Debreceni gimnázium: kizárták az Identiteszt!

2016. november 10. 18:03 – Identit

Ismét tanúbizonyságot nyert az a megállapítás, miszerint a politikai korrektség a liberalizmust szolgálva mára a szabadság, de leginkább a véleménynyilvánítás első számú ellenségévé vált. Debrecenben ugyanis – miután nem engedték az egyetemi karokon, hogy az integrációs problémákról beszéljünk http://identitesz.blog.hu/2016/09/28/identitarius_muhely_zagyva_gyorgy_gyula_tartott_eloadast arra hivatkozva, hogy az előadásunk nem tűnik politika- és ideológiamentesnek – most ismét próbálják elnyomni a hangunkat.

Budaházy Edda Az öngyilkos feminizmus című előadásához – mint ahogy az eddigi rendezvényeinkhez is – a Tóth Árpád Gimnáziumban (TÁG) foglaltunk termet. Azonban ma délelőtt kaptuk az értesítést, hogy ezt az előadást nem hogy a TÁG-ban, de semmilyen középiskolai oktatási intézményben nem tarthatjuk meg (!) – ergo megakarva hiúsítani az előadást – mivel az Öngyilkos feminizmushoz, mint témához, nem adják a nevüket (bezzeg Gulyás Márton szélsőliberális politikai aktivista meghívása a Debreceni Egyetemre https://www.facebook.com/events/329799650705043/ már nem számít “politika- és ideológiamentesnek”, ami az oktatási rendszer semlegességét illeti – a szerkesztő).

Nos, lássuk a tényeket: Gyakorlatilag nincsen olyan oktatási intézményrendszer Debrecenben, ahol megtarthatnánk az előadást. Feltenném tehát a kérdést: addig tart a szólás- és véleményszabadság, amíg a liberális korszellem uralkodó dogmáit meg nem kérdőjelezzük? Amíg liberális hallgatótársaink a véleményszabadság nevében gyűlölködőnek, intoleránsnak, szexistának, fasisztának stb. bélyegeznek minket, addig a valóságban ők azok akik nem tűrnek meg semmilyen ellenvéleményt és kizárnak mindennemű párbeszédet!

Napjainkban a liberális demokrácia szellemi és erkölcsi alapjait nem lehet megkérdőjelezni, különben te magad válsz a “szabadság” első számú ellenségévé (“nincs szabadság, a szabadság ellenségeinek”). A tolerancia és a szólásszabadság eszménye nekik addig tart, amíg az elhangzott vélemények a saját ideológiájukat támasztják alá és azok a liberalizmus szolgálatában állnak. Voltaire “nem egyezem veled semmiben, de meghalnék azért, hogy elmondhasd a véleményed” elve már a múlté (bár már maga Voltaire sem volt következetes ehhez – a szerk.).

Nos, a mi álláspontunkat a feminizmusról az oktatásban teret nyerő liberális véleménydiktatúrának köszönhetően már nem mondhatjuk el. De egy biztos:

A mi hangunkat nem lehet elnyomni!

Hamarosan reagálni fogunk.

Kis Árpád, debreceni területi vezető – Identitárius Egyetemisták Szövetsége

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

November 12, 2016 at 08:53

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: