Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Debreceni gimnázium: kizárták az Identiteszt! fideszes város, de ez semmit sem jelent, mint látható. Álta lában is álságos a politika tiltása, miközben a liberális ellenértékrend szabadon terjeszthető. Annyira is tilo s konzervatívnak lenni , mint a 80-as években Magyarországon jellemző társadalomkép, a nem különösebben vallás os ám házas és családos – gyerekes polgár + az erre törekvő átlag magyar emberek. Nem igaz, hogy a fidesz ne tud na ráhatni az oktatás világára. Ami egyre vadliberálisabbá bír csak válni. Hülye ötletekkel rombolás és KLIK klikk volt csak, de az oktatásban fennmaradt a liberális uralom!

leave a comment »

Nemcsak Budaházy Edda szerint öngyilkos a feminizmus. Például bevándorláspárti, aztán azok meg nagyon nem nőpártiak!

Általában is álságos a politika tiltása, miközben a liberális ellenértékrend szabadon terjeszthető.

Annyira is tilos konzervatívnak lenni , mint a 80-as években Magyarországon jellemző társadalomkép, a nem különösebben vallásos ám házas és családos – gyerekes polgár + az erre törekvő átlag magyar emberek. Nem igaz, hogy a fidesz ne tudna ráhatni az oktatás világára. Ami egyre vadliberálisabbá bír csak válni. Hülye ötletekkel rombolás és KLIK klikk volt csak, de az oktatásban fennmaradt a liberális uralom!

Debrecen fideszes város, de ez semmit sem jelent, mint látható.

http://identitesz.blog.hu/2016/11/10/debreceni_gimnazium_kizartak_az_identiteszt?token=f2f7cb7bebeaa5308b4a578aff95e717

Debreceni gimnázium: kizárták az Identiteszt!

2016. november 10. 18:03 – Identit

Ismét tanúbizonyságot nyert az a megállapítás, miszerint a politikai korrektség a liberalizmust szolgálva mára a szabadság, de leginkább a véleménynyilvánítás első számú ellenségévé vált. Debrecenben ugyanis – miután nem engedték az egyetemi karokon, hogy az integrációs problémákról beszéljünk http://identitesz.blog.hu/2016/09/28/identitarius_muhely_zagyva_gyorgy_gyula_tartott_eloadast arra hivatkozva, hogy az előadásunk nem tűnik politika- és ideológiamentesnek – most ismét próbálják elnyomni a hangunkat.

Budaházy Edda Az öngyilkos feminizmus című előadásához – mint ahogy az eddigi rendezvényeinkhez is – a Tóth Árpád Gimnáziumban (TÁG) foglaltunk termet. Azonban ma délelőtt kaptuk az értesítést, hogy ezt az előadást nem hogy a TÁG-ban, de semmilyen középiskolai oktatási intézményben nem tarthatjuk meg (!) – ergo megakarva hiúsítani az előadást – mivel az Öngyilkos feminizmushoz, mint témához, nem adják a nevüket (bezzeg Gulyás Márton szélsőliberális politikai aktivista meghívása a Debreceni Egyetemre https://www.facebook.com/events/329799650705043/ már nem számít “politika- és ideológiamentesnek”, ami az oktatási rendszer semlegességét illeti – a szerkesztő).

Nos, lássuk a tényeket: Gyakorlatilag nincsen olyan oktatási intézményrendszer Debrecenben, ahol megtarthatnánk az előadást. Feltenném tehát a kérdést: addig tart a szólás- és véleményszabadság, amíg a liberális korszellem uralkodó dogmáit meg nem kérdőjelezzük? Amíg liberális hallgatótársaink a véleményszabadság nevében gyűlölködőnek, intoleránsnak, szexistának, fasisztának stb. bélyegeznek minket, addig a valóságban ők azok akik nem tűrnek meg semmilyen ellenvéleményt és kizárnak mindennemű párbeszédet!

Napjainkban a liberális demokrácia szellemi és erkölcsi alapjait nem lehet megkérdőjelezni, különben te magad válsz a “szabadság” első számú ellenségévé (“nincs szabadság, a szabadság ellenségeinek”). A tolerancia és a szólásszabadság eszménye nekik addig tart, amíg az elhangzott vélemények a saját ideológiájukat támasztják alá és azok a liberalizmus szolgálatában állnak. Voltaire “nem egyezem veled semmiben, de meghalnék azért, hogy elmondhasd a véleményed” elve már a múlté (bár már maga Voltaire sem volt következetes ehhez – a szerk.).

Nos, a mi álláspontunkat a feminizmusról az oktatásban teret nyerő liberális véleménydiktatúrának köszönhetően már nem mondhatjuk el. De egy biztos:

A mi hangunkat nem lehet elnyomni!

Hamarosan reagálni fogunk.

Kis Árpád, debreceni területi vezető – Identitárius Egyetemisták Szövetsége

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

November 12, 2016 at 08:53

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/Öseink nyomában

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

A Kozma Szilárdot rágalmazó blogok szerzője Gerle Éva és Lelkes Villő - Az okaik leleplezése Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta által

A férfi-gyűlöletét, de főként az apák iránti gyűlöletét nyíltan hirdető "Csak az olvassa" - Gerle Éva, Lelkes Villő és társaik leleplezése Kozma Botond Szilárd (Kozma Szilárd), és Joó Viola asztrológus-pár által. Az asztrológuspár védő-leleplezései az őket rágalom-hadjárattal és gyűlölet-kampánnyal kilőni akaró, Gerle Éva-Terminátorral és bűnszövetségével szemben.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://domonyi.aries.hu

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: