Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

A Vona Gábor ellen indított karaktergyilkossági kampány Orbán Viktor immorális mélyrepülésének eddigi mélypontja. (Lesznek még újabbak, efelől nincs kétségem.) Arról az Orbánról beszélek, aki fiatal politikuskén t egy egész nemzedék reménye volt, az antalli hazaárulás, a horni-szdsz-es haza-kiárusítás nemzetvesztő politik ái után. Karaktergyilkosság cionista receptúra szerint

leave a comment »

Habony árpád zsidó, andy vajna is az. Fideszes médiagépezet pénzemberei. Rogán meg az egyetlen fideszes aki részt vett az “együtt jeruzsálemért” címzetű Kossuth téri cionista őrjöngésen.

Orbán felesége is az, így a gyerekei szintén.

Vajna hörcsögnek köszönhetjük azt is, hogy normális ismeretterjesztő tv adók helyett nézhetünk 40 iq feletti polgárt le nem kötő ócska celeb gagyit a kábelszolgáltatók népszerű csomagjain. Romániában adózik ráadásul a disznaja, médiacége ott van bejegyezve. Offshore cég tulajdonolta szerencsejáték cég és kaszinói. Meg amiről nem tudunk mert annyira durva. Alvilági szponzor!

Orbán sose volt nemzeti, csak megtanították szerepelni, színészkedni VALAKIK. Ellenünk!

Ezeknek már csak a hazug rágalmakkal személyeskedésre telik érvek híján, kizárólag jelszavak szintjén “polgári, keresztény” a fidesz, tettekben szdsz 2.0 !!!

Karaktergyilkosság cionista receptúra szerint

A Vona Gábor ellen indított karaktergyilkossági kampány Orbán Viktor immorális mélyrepülésének eddigi mélypontja. (Lesznek még újabbak, efelől nincs kétségem.) Arról az Orbánról beszélek, aki fiatal politikusként egy egész nemzedék reménye volt, az antalli hazaárulás, a horni-szdsz-es haza-kiárusítás nemzetvesztő politikái után.

Most ugyanez az Orbán, aki már régen kiérdemelte a legkorruptabb magyar miniszterelnök címét (Hozzáteszem, hogy nem akármilyen mezőnyben lett “aranyérmes”!), ma a Nemzetvesztés levezénylését diktátori módon irányító első embere jobb sorsra érdemes szerencsétlen hazánknak.

Érdekes új elem a Zuschlag nevű hajdani MSZP-s liebling felbukkanása a rágalomhadjáratban. Az, hogy a fickó a börtönben elbuzult, nem lehet kétséges. Hogy pénzért megvehető politikai prostituált, az sem. Eredetileg is az volt. („Von Haus aus” – ahogy Újlipótvárosban mondanák.) Aminek hírértéke van, az, hogy ő is benne van a Fidesz eszköztárában.

Van szerencsém személyesen ismerni Vona Gábort 2006 óta. Egy buzi nem úgy néz ki, nem úgy viselkedik, mint ő. Normális heteroszexuális magyar férfi, mint a magyar férfiak túlnyomó többsége. S bár hűséges férj, ő is megfordul egy szép nő után. Mint a magyar férfiak túlnyomó többsége.

Én megengedhetem magamnak azt a luxust, hogy nevükön nevezzek olyan tényeket, amelyeket egy aktív politikus nem tehet meg anélkül, hogy saját fejére ne zúdítaná az antiszemitizmus vádját. Előre bocsátom: nem vagyok antiszemita, s különben sem vágytam soha politikai pályára lépni, bár lett volna rá lehetőségem. Továbbá számtalan zsidó barátom van. ÉN ANTICIONISTA VAGYOK. Nézzük tehát a felszín alatt megbúvó tényeket! A buzerancia a talmudisták egyik erkölcstelensége. (A sok közül. Ld. még: kamatos kamat.) Társadalompolitikai rangra emelése része annak a cionista politikai eszköztárnak, amely a hagyományos keresztény társadalmak szétverését tűzte ki céljául. (Szivárvány-homokos provokatív önmutogatásaik, a buzik jogainak kodifikáltatása stb. – Normális embernek forog tőlük a gyomra.)

Nem hiszem, hogy Orbán ne lenne tudatában annak, hogy Vona Gábor “lebuzizásával” cionista érdekeket szolgál! MERT NINCS ANNÁL FONTOSABB CIONISTA ÉRDEK A MAI MAGYARORSZÁGON MINT HOGY AZ EGYETLEN VALÓBAN MAGYAR, VALÓBAN NEMZETI, VALÓBAN RADIKÁLIS PÁRT ELSŐ EMBERÉT ERKÖLCSILEG KIVÉGEZZÉK!!! Ezt Orbán, mint a cionista, már régóta nem háttér-, hanem Előtér-Hatalom hazai helytartója nagyon is jól tudja. Ha nem tudta volna, parancsba adták neki. (Hapták!: – Jelentem, Soros elvtárs, a parancs teljesítve.) Csak azzal ne jöjjön valaki, hogy szegény Orbán nem tudta, hogy bértollnok-sajtója MIT FOG ÍRNI!!! (Nem szeretnék röhögő görcsben idő előtt kimúlni.) Hiszen ő adta ki az ukázt.

Független magyar értelmiségiként úgy érzem, erkölcsi kötelességem, hogy ezt leírjam és a lehető legszélesebb nyilvánosság elé tárjam.

ÉLETBIZTOSÍTÁSOM: Itt, a nagy nyilvánosság előtt kijelentem: orvosi leleteim alapján arra számíthatok, hogy aggkori végelgyengülésben fogok kimúlni az árnyékvilágból. Továbbá mindig óvatosan és körültekintően közlekedem. Gyalogosan és autóval is. Ha tehát valami váratlan betegségben vagy balesetben elhaláloznék, abban a cionisták mocskos keze nyomát kell majd keresni.

Dr. Krasznai Zoltán,

a Magyar Nemzet volt főszerkesztője, több külföldi egyetem vendégprofesszora, a 2006-os Forradalmi Nemzeti Bizottmány társelnöke.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/11/12/karaktergyilkossag-cionista-receptura-szerint/

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

November 12, 2016 at 18:20

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: