Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Ismét letiltott egy jobbikos közleményt az MTI – a Jobbik nyilvánosságra hozza a cenzorok levelét Az MTI a z elmúlt hónapokban számtalan alkalommal (csak október 28-án, háromszor) utasította vissza jobbikos közlemények közzétételét. Ma ismételten megtagadták az Áder János köztársasági elnök és Györkös István között fen nálló rokoni kapcsolat felderítésére reagáló közleményünket. Az átláthatóság jegyében és a hazai szól ásszabadság látleleteként, az állami cenzorokkal folytatott levélváltásunkat alább olvashatják.

leave a comment »

Ismét letiltott egy jobbikos közleményt az MTI – a Jobbik nyilvánosságra hozza a cenzorok levelét

Az MTI az elmúlt hónapokban számtalan alkalommal (csak október 28-án, háromszor) utasította vissza jobbikos közlemények közzétételét. Ma ismételten megtagadták az Áder János köztársasági elnök és Györkös István között fennálló rokoni kapcsolat felderítésére reagáló közleményünket. Az átláthatóság jegyében és a hazai szólásszabadság látleleteként, az állami cenzorokkal folytatott levélváltásunkat alább olvashatják.

Jobbik Sajtóosztály

K Ö Z L E M É N Y

Lesz-e nemzetbiztonsági vizsgálat Áder János és Gyõrkös István családi kapcsolatának ügyében?

Mint az Alfahír tényfeltáró cikkébõl kiderül, a köztársasági elnök és a Magyar Nemzeti Arcvonalat vezetõ Gyõrkös István között okiratokkal bizonyított rokoni kapcsolat áll fenn. Németh Szilárdnak tehát inkább ezt kellene kivizsgálatatnia.

A hazai titkosszolgálatoktól választ várunk arra, hogy Áder János államfõ, korábbi EP-képviselõ jelezte-e nekik ezt a családi összefonódást. A nemzetbiztonságért felelõs hazai hatóságok feltártak-e bármilyen kockázati tényezõt ennek kapcsán? Hozzáférhetett-e az MNA vezetése ezen rokoni szál mentén minõsített adatokhoz? Katonai kiképzések, fegyverhasználati tanácsok stb. szóba kerültek-e az Áder és Gyõrkös család tagjai között egy családi összejövetel alkalmával?

A Fidesztõl és kézivezérelt médiájától pedig arra várunk választ, mikor kérnek bocsánatot a Jobbiktól hazug sugalmazásaik és rágalmaik miatt.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Tisztelt Jobbik Sajtóiroda! Tisztelt Pál Gábor!

A Jobbik parlamenti frakciója „Lesz-e nemzetbiztonsági vizsgálat Áder János és Gyõrkös István családi kapcsolatának ügyében?” címû, az MTI OS-hez mai napon eljuttatott közleményével kapcsolatban tájékoztatom Önöket, hogy közleményük az OS Szabályzatának (os mti hu/szabalyzat) 14.7 pontjába ütközik, ezért azt nem áll módunkban kiadni.

Felhívom továbbá a szíves figyelmüket arra, hogy a Szabályzat 15. pontja értelmében az MTI jogosult egyes közlemények közzétételét megtagadni, a közlemény közzétételének megtagadásáért semmilyen felelõsséggel nem tartozik.

Kérjük tájékoztatásunk szíves tudomásul vételét!

Üdvözlettel, Gubonyiné Bakos Gabriella
OTS, OS szerkesztõ
MTI IGAZGATÓSÁG – Hírszerkesztési Központ

Tisztelt MTI!

Most már minden határon túlmegy a kádári idõket idézõ cenzúrájuk és a kormánypártok irányába tanúsított elfogultságuk, amit képileg csak 18 karikás jelzéssel ellátott, meglehetõsen gusztustalan ábrázolásmóddal lehetne hûen szemléltetni. Önök Gyõrkös Istvánt az elmúlt napokban hat különbözõ hírben hozták összefüggésbe a Jobbikkal. Még a Ripost nevû mélyigénytelen heccportált is idézték – az MTI anyag címében is – , valamint elõszeretettel tudósítottak a fideszes és KDNP-s politikusok hazudozásairól, a valóságot a legkevésbé sem ellenõrizve. Ezek esetében föl sem merült az OS Szabályzat 14.7-es pontjának vizsgálata, vagyis, hogy “nyilvánvaló valótlanságot” nem adhatnak közre.

Kérdéseink:

– Mibõl gondolják, hogy a Fidesz rágalmai igazak, valósak, tényszerûek, amikor a Jobbik többször is leszögezte: az MNA-val és Gyõrkössel semmiféle kapcsolata nem volt soha.

– Hogyan volt merszük leírni az alábbi mondatot: “Vona Gábor kapcsolatot tartott a bõnyi rendõrgyilkos fiával”, amikor ez tényszerûen nem igaz.

– Mibõl gondolják, hogy Gyõrkös feleségének és Áder János közti rokoni kapcsolat nyilvánvaló valótlanság?

– Miért mindig csak az egyik álláspontot mutatják be, miért csak a Fidesz vádaskodhat, más miért nem írhatja le véleményét sem?

– Tegnap miért készített külön hírt az MTI Németh Szilárd M1-beli fellépésérõl, ahol egy alákérdezésre adott válaszában Németh azt mondta: “Vona Gábor, a Jobbik elnöke felsorakozott Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke mögé.”
Mi volt ebben a hírérték? Esetleg az, hogy Németh Szilárd pályafutása során elõször érthetõen el tudott mondani egy tõmondatot?
Ha a tartalmát találták Önök hírértékkel bírónak, akkor miért nem kértek reakciót erre a magasröptû eszmefuttatásra a rágalmazott féltõl?
Ezen eljárás alapján Vona Gábor Kossuth Rádiónak adott reggeli interjúját miért nem szemlézték, abból miért nem emeltek ki mondatokat, miért nem készítettek hírt?

– Miért dolgozták fel az IKSZ nevû képzõdmény vádaskodó közleményét tegnap, s az arra adott jobbikos reakciót miért nem?

Várom megtisztelõ válaszukat: Pál Gábor, a Jobbik kommunikációs igazgatója

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

November 10, 2016 at 15:08

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: