Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Ismét letiltott egy jobbikos közleményt az MTI – a Jobbik nyilvánosságra hozza a cenzorok levelét Az MTI a z elmúlt hónapokban számtalan alkalommal (csak október 28-án, háromszor) utasította vissza jobbikos közlemények közzétételét. Ma ismételten megtagadták az Áder János köztársasági elnök és Györkös István között fen nálló rokoni kapcsolat felderítésére reagáló közleményünket. Az átláthatóság jegyében és a hazai szól ásszabadság látleleteként, az állami cenzorokkal folytatott levélváltásunkat alább olvashatják.

leave a comment »

Ismét letiltott egy jobbikos közleményt az MTI – a Jobbik nyilvánosságra hozza a cenzorok levelét

Az MTI az elmúlt hónapokban számtalan alkalommal (csak október 28-án, háromszor) utasította vissza jobbikos közlemények közzétételét. Ma ismételten megtagadták az Áder János köztársasági elnök és Györkös István között fennálló rokoni kapcsolat felderítésére reagáló közleményünket. Az átláthatóság jegyében és a hazai szólásszabadság látleleteként, az állami cenzorokkal folytatott levélváltásunkat alább olvashatják.

Jobbik Sajtóosztály

K Ö Z L E M É N Y

Lesz-e nemzetbiztonsági vizsgálat Áder János és Gyõrkös István családi kapcsolatának ügyében?

Mint az Alfahír tényfeltáró cikkébõl kiderül, a köztársasági elnök és a Magyar Nemzeti Arcvonalat vezetõ Gyõrkös István között okiratokkal bizonyított rokoni kapcsolat áll fenn. Németh Szilárdnak tehát inkább ezt kellene kivizsgálatatnia.

A hazai titkosszolgálatoktól választ várunk arra, hogy Áder János államfõ, korábbi EP-képviselõ jelezte-e nekik ezt a családi összefonódást. A nemzetbiztonságért felelõs hazai hatóságok feltártak-e bármilyen kockázati tényezõt ennek kapcsán? Hozzáférhetett-e az MNA vezetése ezen rokoni szál mentén minõsített adatokhoz? Katonai kiképzések, fegyverhasználati tanácsok stb. szóba kerültek-e az Áder és Gyõrkös család tagjai között egy családi összejövetel alkalmával?

A Fidesztõl és kézivezérelt médiájától pedig arra várunk választ, mikor kérnek bocsánatot a Jobbiktól hazug sugalmazásaik és rágalmaik miatt.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Tisztelt Jobbik Sajtóiroda! Tisztelt Pál Gábor!

A Jobbik parlamenti frakciója „Lesz-e nemzetbiztonsági vizsgálat Áder János és Gyõrkös István családi kapcsolatának ügyében?” címû, az MTI OS-hez mai napon eljuttatott közleményével kapcsolatban tájékoztatom Önöket, hogy közleményük az OS Szabályzatának (os mti hu/szabalyzat) 14.7 pontjába ütközik, ezért azt nem áll módunkban kiadni.

Felhívom továbbá a szíves figyelmüket arra, hogy a Szabályzat 15. pontja értelmében az MTI jogosult egyes közlemények közzétételét megtagadni, a közlemény közzétételének megtagadásáért semmilyen felelõsséggel nem tartozik.

Kérjük tájékoztatásunk szíves tudomásul vételét!

Üdvözlettel, Gubonyiné Bakos Gabriella
OTS, OS szerkesztõ
MTI IGAZGATÓSÁG – Hírszerkesztési Központ

Tisztelt MTI!

Most már minden határon túlmegy a kádári idõket idézõ cenzúrájuk és a kormánypártok irányába tanúsított elfogultságuk, amit képileg csak 18 karikás jelzéssel ellátott, meglehetõsen gusztustalan ábrázolásmóddal lehetne hûen szemléltetni. Önök Gyõrkös Istvánt az elmúlt napokban hat különbözõ hírben hozták összefüggésbe a Jobbikkal. Még a Ripost nevû mélyigénytelen heccportált is idézték – az MTI anyag címében is – , valamint elõszeretettel tudósítottak a fideszes és KDNP-s politikusok hazudozásairól, a valóságot a legkevésbé sem ellenõrizve. Ezek esetében föl sem merült az OS Szabályzat 14.7-es pontjának vizsgálata, vagyis, hogy “nyilvánvaló valótlanságot” nem adhatnak közre.

Kérdéseink:

– Mibõl gondolják, hogy a Fidesz rágalmai igazak, valósak, tényszerûek, amikor a Jobbik többször is leszögezte: az MNA-val és Gyõrkössel semmiféle kapcsolata nem volt soha.

– Hogyan volt merszük leírni az alábbi mondatot: “Vona Gábor kapcsolatot tartott a bõnyi rendõrgyilkos fiával”, amikor ez tényszerûen nem igaz.

– Mibõl gondolják, hogy Gyõrkös feleségének és Áder János közti rokoni kapcsolat nyilvánvaló valótlanság?

– Miért mindig csak az egyik álláspontot mutatják be, miért csak a Fidesz vádaskodhat, más miért nem írhatja le véleményét sem?

– Tegnap miért készített külön hírt az MTI Németh Szilárd M1-beli fellépésérõl, ahol egy alákérdezésre adott válaszában Németh azt mondta: “Vona Gábor, a Jobbik elnöke felsorakozott Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke mögé.”
Mi volt ebben a hírérték? Esetleg az, hogy Németh Szilárd pályafutása során elõször érthetõen el tudott mondani egy tõmondatot?
Ha a tartalmát találták Önök hírértékkel bírónak, akkor miért nem kértek reakciót erre a magasröptû eszmefuttatásra a rágalmazott féltõl?
Ezen eljárás alapján Vona Gábor Kossuth Rádiónak adott reggeli interjúját miért nem szemlézték, abból miért nem emeltek ki mondatokat, miért nem készítettek hírt?

– Miért dolgozták fel az IKSZ nevû képzõdmény vádaskodó közleményét tegnap, s az arra adott jobbikos reakciót miért nem?

Várom megtisztelõ válaszukat: Pál Gábor, a Jobbik kommunikációs igazgatója

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

November 10, 2016 at 15:08

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/Öseink nyomában

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

A Kozma Szilárdot rágalmazó blogok szerzője Gerle Éva és Lelkes Villő - Az okaik leleplezése Kozma Botond Szilárd és Kozma-Joó Violetta által

A férfi-gyűlöletét, de főként az apák iránti gyűlöletét nyíltan hirdető "Csak az olvassa" - Gerle Éva, Lelkes Villő és társaik leleplezése Kozma Botond Szilárd (Kozma Szilárd), és Joó Viola asztrológus-pár által. Az asztrológuspár védő-leleplezései az őket rágalom-hadjárattal és gyűlölet-kampánnyal kilőni akaró, Gerle Éva-Terminátorral és bűnszövetségével szemben.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://domonyi.aries.hu

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: