Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

A fidesz sem akarta átvinni ezt az alkotmánymódosítást, ezért ragaszkodott a letelepedési kötvényeihez. Reagálás az IKSZ közleményére: A kormánypártok árulták el a fiatalok biztonságát és jövőjét A közvélem ény-kutatások adatai szerint nemcsak a magyar társadalom, de még a kormánypárti szavazók zöme szerint is biztons ági kockázatot rejt a letelepedési kötvény, ennek ellenére a Fidesz és csatolt részei ezt a veszélyt figyelmen kívül hagyták. Nekik ugyanis fontosabb a Ghaith Pharaonhoz hasonló gazdag migránsok és terroristák pénze, mint a z ország biztonsága, és ezt a mai szavazás fényesen bizonyította.

leave a comment »

Az a haza áruló, aki Fekete – afrikai araboknak árulja az állampolgárságot. A fidesz az.

http://delhir.info/cimlap/friss-hireink/59307-a-fidesz-a-fekete-afrikaiaknak-arulja-a-magyar-allampolgarsagot-kepek

A Fidesz a fekete afrikaiaknak árulja a magyar állampolgárságot (+képek)

Ma szavazott a parlament az alkotmány hetedik tervezett módosításáról, amely a kvótaalapú betelepítésekről szólt, a javaslat azonban nem kapott szavazattöbbséget. A kétharmados többségétől az év folyamán megfosztott kormány ugyanis nem volt hajlandó elfogadni a Jobbik azon kérését, hogy szüntessék meg a letelepedési kötvények árusítását, ezzel pedig ne biztosítsanak kiskaput a gazdag migránsoknak a magyar állampolgárság megszerzéséhez.

A kormány nem volt hajlandó lemondani az anyagilag is jól tejelő kötvénykibocsájtásról, a nemzeti radikális párt éppen ezért csak félmegoldásnak látta az alkotmánymódosítást, így nem nyomtak ma gombot.

Kiknek és hol akar a Fidesz magyar állampolgárságot pénzért eladni?

A sokat emlegetett letelepedési kötvényekről azonban keveset tudni, mivel erről a kérdésről a kormányközeli médiumok csak igen ritkán és akkor is csak szűkszavúan írnak.

Ami érthető is, hiszen míg otthon a Fidesz-KDNP migránsellenes politikát folytat, addig Afrikában azért rimánkodnak, hogy minél többen telepedjenek le Magyarországon, na nem ingyen, hanem igen szép pénzért cserébe.

„Szerezzen állandó lakhelyet önnek és családjának az Európai Unióban!” – így kezdődik a magyar kormány kétoldalas hirdetése, ami a NewAfrican magazin lapszámában jelent meg, ahol afrikai gazdag migránsokat toboroznak, hogy jöjjenek Magyarországra, legyenek magyar állampolgárok.

A fizetett hirdetéshez egy szöveges anyag is tartozik a lapban, ahol Garamvölgyi Balázs bahreini konzul ecseteli a letelepedési kötvény lehetőségeit és előnyeit. Garamvölgyi nemrégiben azzal is magára vonta a magyar sajtól figyelmet, hogy Orbán Viktor lányával és vejével, Orbán Ráhellel és Tiborcz Istvánnal együtt járt a bahreini energiaminiszternél, ám azt máig nem tudni, hogy a miniszterelnök családja és a diplomata milyen okból tárgyalt a dúsgazdag arab miniszterrel. Orbán lányáék azt állítják, hogy csak magánjelegű beszélgetésre és egy kávé erejéig találkoztak az arab politikussal, ám számos anyaországi lap a találkozó hátterében épp a letelepedési kvótabiznisz körüli tárgyalásokat véli valódi oknak.

A letelepedési kötvények egyébként nem olcsóak, hiszen 300 000 dollárba kerülnek, azonban ennek ellenére eddig 4000-et adtak el belőle, többet mint ahány migránst Junker Magyarországra szeretett volna telepíteni a kötelező kvótareferendummal.

K Ö Z L E M É N Y – Reagálás az IKSZ közleményére: A kormánypártok árulták el a fiatalok biztonságát és jövőjét

A közvélemény-kutatások adatai szerint nemcsak a magyar társadalom, de még a kormánypárti szavazók zöme szerint is biztonsági kockázatot rejt a letelepedési kötvény, ennek ellenére a Fidesz és csatolt részei ezt a veszélyt figyelmen kívül hagyták. Nekik ugyanis fontosabb a Ghaith Pharaonhoz hasonló gazdag migránsok és terroristák pénze, mint az ország biztonsága, és ezt a mai szavazás fényesen bizonyította.

Ha a kormánypártoknak valóban a fiatalok biztonsága és jövője lenne az első, akkor ma egy szavazással megszüntették volna a letelepedésikötvény-bizniszt. E biztonsági veszély kiiktatásával megszavazható lett volna az Alaptörvény-módosítás is, ugyanakkor a gazdaságilag is káros konstrukció nem róna újabb kamatterheket a jövőbeni kormányokra és az adófizetőkre.

A Jobbik Ifjúsági Tagozat a fiatalok körében legnépszerűbb politikai erő ifjúsági tömörüléseként a jövő fiatalságának pártján áll, az ő biztonságukat tekinti elsődlegesnek. Ezért felszólítjuk a parlamenti frakciókat, vegyenek részt a Vona Gábor által kezdeményezett pénteki ötpárti egyeztetésen, ahol lehetőség nyílik konszenzust teremteni a Jobbik terrorizmus elleni három csapás csomagjáról.

Farkas Gergely frakcióvezető-helyettes, a Jobbik Ifjúsági Tagozat elnöke

http://jobbikit.hu/hirek/kozlemeny-reagalas-az-iksz-kozlemenyere

A fidesz sem akarta átvinni ezt az alkotmánymódosítást, ezért ragaszkodott a letelepedési kötvényeihez.

https://kuruc.info/r/2/165169/

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

November 8, 2016 at 21:04

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: