Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

A magyar idők nevű kamunemzeti bulvár vulgár liberál-atlantista uszítók pl. bevallottan arra hivatkoznak, mit hazudott a Jobbikról és az oroszokról gyurcsány, a népszava, meg az index. Az a FORRÁS ami hiteles nekik, mik or fideszesként állítólag ellenségeik nem?

leave a comment »

“Orbán meg találkozott magyar róberttel, tehát orbán maffiózó és fekete sereg tag.”

“Ilyen hazug egybemosást!” Mondaná orbán. 😛 De ennyi a fidesznyikek kovácsbélázásának valóságalapja is!

Egy év után került elő az a bizonyos fotó. Nem értem, hogy miért kell ez a nagy lejáratókampány épp most, már megint : mint általában a nemzeti radikálisok ellen! Együtt teljes egyetértésben a szocikkal, libsikkel, soros györgy médiáival, sőt magával gyurcsótánnyal + egyéb szélsőségesekkel.

Elébe akarnak menni fideszék ezzel valami nagyon alapvető gebasznak, elemi erejű elkúrásnak? Esetleg mégis összefügg a ceta olvasatlan és kritikátlan, szabadságharc mentes és népszavazás nélküli = antidemokratikus megszavazásával?

Vagy a Pharaon-botrány miatt kerülhetett elő a Hídfő-ügy.

A magyar idők nevű kamunemzeti bulvár vulgár liberál-atlantista uszítók pl. bevallottan arra hivatkoznak, mit hazudott a Jobbikról és az oroszokról gyurcsány, a népszava, meg az index. Az a FORRÁS ami hiteles nekik, mikor fideszesként állítólag ellenségeik nem? Hol itt a morál, amire hivatkoztak, mikor otthagyták a Magyar Nemzetet (aminek sose voltak részei) liszkay, szikszai, meg a többi? Sose volt olyan nekik, semmivel se különbek pl. tótánál vagy seresnél. Ugyanúgy neokon érdekférgek is.

Zsidó színház a gojoknak a fidesz – ballib szembenállás. Még ez a bohóckodás is, hogy van a 444 meg a 888. Ha a Hídfő lenne dezinformáló, nem ellene (is) indult volna be a letámadás, lejáratás, oroszfóbiás hiszti minden szinten, a kormányban és a ballib ellenzékben egyaránt!

Miközben Ukrajnában az ukrán kormány magyarellenessége csak súlyosbodni tud, de ez senkit sem érdekel a fidesz vezetésében.

A Jobbik helyében semmit sem szavaznék feltétel nélkül meg ezentúl, EZEKNEK. Gazembereket zsarolni nem bűn, különben is méltányosak azok a kérések. A letelepedési kötvény osztogatás pl. igenis nemzetbiztonsági kockázat.

És a fideszesek közül hányan beszélgettek ifjabb Győrkössel?

http://alfahir.hu/es_a_fideszesek_kozul_hanyan_beszelgettek_ifjabb_gyorkossel

Számos fideszes képviselő is találkozhatott a rendőrgyilkos Győrkös István fiával az iráni követség öt évvel ezelőtti rendezvényén – mutat rá szombati közleményében a Jobbik.

A párt a 888 hu “leleplező” cikkére reagál, amely arról a szörnyű titokról rántja le a leplet, hogy Vona Gábor a perzsa állam nagykövetségének egyik fogadásán egy társaságban beszélgetett ifjabb Győrkös Istvánnal.

G. Fodor Gábor szupercsapata azonban afölött nagyvonalúan átsiklott, hogy a 2011-ben tartott rendezvényen nem csak jobbikosok vettek részt. Az Interparlamentáris Unió magyar–perzsa baráti tagozatának akkori fideszes tagjaként az ünnepségre hivatalos volt kilenc képviselő:

Babák Mihály, Dankó Béla, Gulyás Dénes, Pánczél Károly, Pogácsás Tibor, Rónaszékiné Keresztes Mónika, Selmeczi Gabriella, Szűcs Lajos, és Wittner Mária.

A rendezvényen egyébként a diplomáciai protokollnak megfelelően a külügyi tárca is képviseltette magát – emlékeztet a Jobbik.

A Fidesz-médiában megjelent fotók nyomán az ellenzéki párt “várja a Fidesz vallomását:

mely képviselőik beszélgettek még ifj. Győrkössel? Tisztában voltak-e ennek a személynek a személyazonosságával? Miről folytattak diskurzust?

A Jobbik szerint a Külügyminisztériumnak is “tisztáznia kell magát”: a tárca részéről kik vettek részt ezen a fogadáson? Ismerték-e a meghívottak névsorát? Találkoztak-e, beszélgettek-e ifj. Győrkössel?

A rendezvényen részt vett személyek bármelyikéről előkerülhet olyan fotó, melyen ők is beszélgetnek az említett férfival – mutat rá a Jobbik közleménye.

Jobbik Magyarországért Mozgalom

Gyöngyösi szerint a Pharaon-botrány miatt kerülhetett elő a Hídfő-ügy

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=98653

A jobbikos politikus szerint érdekes, hogy egy év után kerül elő az a bizonyos fotó, amelyen az Európa Kávézóban látható a Hídfő.ru című orosz propagandaoldal munkatársával. Az időzítésnek szerinte köze lehet ahhoz, hogy az elmúlt egy hétben többször is kérdőre vonta a kormányt Pharaon-ügyben.

Ahogy arról többször is beszámoltunk: a Népszava birtokába került fotón Gyöngyösi Márton, a Jobbik parlamenti képviselője tárgyal a Hídfő.ru újságírójával. A felvételre az Indexnek reagálva Gyöngyösi elmondta, hogy korábban kétszer is találkozott az újságíróval. Gyöngyösi az ATV Szabad Szemmel műsorában elmondta, hogy minden újságíró előtt nyitva áll az ajtaja, így a hidfo.ru munkatársai előtt is. Hozzátette: mindkét találkozón külpolitikai kérdésekről beszélgetett Sz. Gáborral, akivel utoljára 7-8 hónappal ezelőtt találkoztak.

A Hídfőt négy évvel ezelőtt a Győrkös István nevéhez köthető Magyar Nemzeti Arcvonal hozta létre, amit később egy orosz domainre költöztettek át. Gyöngyösi elmondása alapján nem volt tisztában az újság korábbi MNA-s kötődésével. A politikus azt is megosztotta, hogy ha valaki elmondta volna neki, hogy Sz. Gábor nem csak újságíró, hanem szélsőséges politikai eszméknek a képviselője is, akkor biztosan nem találkozott volna vele.

Hozzátette, hogy amennyiben ez a személy kétes szervezetek tagja, akkor a hatóságoknak őt, mint védett személyt figyelmeztetniük kellett volna, ha pedig nem figyelték, akkor nagy a probléma Magyarországon.

A politikus emlékeztetett rá, hogy egy évvel ezelőtt történt ez a találkozó. „Hogy lehet az, hogy most jön ki ez az ügy, amikor én egy héten belül háromszor is firtattam a Belügyminisztérium szerepét a Pharaon-ügyben” – tette fel a kérdést Gyöngyösi.

Arra a felvetésre, hogy vezető jobbikos politikusok miért Vlagyiszlav Szurkovnak, Vlagyimir Putyin elnök jobbkezének közbeiktatásával igényeltek orosz vízumot, Gyöngyösi így reagált: „Szabó Gábor a Jobbik pártigazgatója érdeklődött egy oroszországi kampányesemény iránt, megkérelmeztük neki a vízumot. Szaniszló Adrienn pedig, aki munkatársunk volt, megkértük őt, hogy ebben az ügyben járjon el” – reagált a Jobbik politikusa. Majd hozzátette: vannak kapcsolataik Oroszországgal, de törekszenek arra, hogy minél több országgal kapcsolatban legyenek.

A 888 szerint Vona találkozott Győrkös fiával, tehát Kovács Béla

https://kuruc.info/r/6/165780/

A bőnyi rendőrgyilkossággal vádolt Győrkös István 2012-ben hivatalosan is a fiát nevezte ki helyettesének az MNA-n belül. Ifjabb Győrkös Istvánnal a Jobbik elnöke, Vona Gábor is találkozott – számol be a nagy felfedezésről az összefüggésekre való rávilágítást mellőzve a Habony-faliújság 888.

Az Indexet idézve azt írják, hogy a “Magyar Nemzeti Arcvonal elnevezésű neonáci eszméket valló szervezet” hivatalos oldalaként működött egy blog, ami 2012 szeptemberében jelentette be a Hidfo.net elindítását.

A feladattal Győrkös István a saját fiát, ifj. Győrkös Istvánt bízta meg: “Az 1848-as szabadságharc kezdetének évfordulóján, 2012. szeptember 29-én ifj. Győrkös Istvánt kinevezem teljes jogú helyettesemnek. Elsődleges feladatául nevezem meg a szemléletváltás szellemében létrehozandó új honlapunk munkálatainak az irányítását, az új szerkesztő-csoport megszervezését, és az egész MNA tagságra kiterjedő tagrevízió végrehajtását. […] Győrkös István MNA vezető”

Mint írják: az MNA kötődésének ma már nincs jele az oldalon. A hidfo.net a hidfo.ru oldalra visz tovább, ami a magyarországi orosz dezinformációs propaganda egyik fórumává vált. A Magyar Nemzeti Arcvonalhoz volt köthető a mára már megszűnt jovonk.info honlap is. Legutóbb Gyöngyösi Márton, a Jobbik képviselője egyeztetett a szélsőséges mozgalom egyik tagjával.

A 888 szerint Vona Gábor is “érintett”

A 888 hu birtokába került fotók alapján azonban nemcsak Gyöngyösi Márton találkozott a “bőnyi rendőrgyilkos” szervezetéhez köthető figurákkal, hanem a Jobbik elnöke, Vona Gábor is. A lap szerint Vona az iráni követségen beszélgetett 2011-ben a perzsa újév ünnepségén a MNA vezérének helyettesével, ifj. Győrkös Istvánnal. Az már kevésbé zavarta a Habony-bulvár ékkövét, hogy pont fentebb idézték, 2012-ben nevezte ki fiát Győrkös helyettesének. Már ha ennek bármi jelentősége is lenne.

A kormány emlőin csüngő 444-epigon csak két dolgot felejtett el közölni. Egyrészt, hogy Győrkös maga tagadta meg a hungarizmust, majd tüntetgetett a kommunistákkal karöltve, magát “népi szocialistának” definiálva. https://kuruc.info/r/6/103580/

“Az MNA már évek óta szakított a hungarista beidegződésekkel, levetkőzte a náci és nyilas besorolását. Nem fasiszta, nem náci, és nem nyilas, valójában a klasszikus értelembe véve nem hungarista. Tehát azok, akik karlengető, horogkeresztet lóbáló közösségre számítanak, tévednek, ne is várjanak ilyesmit” – ők maguk írták közleményükben, igaz, már a honlapjuk sem érhető el.

Másrészt pedig annak tisztázásával is adósak G. Fodorék, hogy mit jelent az, ha Vona találkozott az MNA-t szétverő férfi fiával. A suttogó propaganda hatását nem számítva, de bízunk benne, hogy a lassan királyi Századvég igazgatója soha nem hagyná lapját ilyen mélységekbe zuhanni.

Kuruc.info – 888 nyomán

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

November 6, 2016 at 03:24

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: