Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivõje pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelte: a Fidesz c sak látszatra hazafi, egyébként pedig ugyanazt teszi, mint az MSZP, egymással karöltve bojkottálják 26 éve az á llambiztonsági múlt feltárását.

leave a comment »

”A szóvivõ azt mondta: Gyöngyösi Mártonnak nincs oka magyarázkodni vagy szégyenkezni, nem hiba, sokkal inkább erény, hogy minden újságírói kérdésre rendelkezésre áll.”

“Valakinek már megint elgurult a gyógyszere! Ha parlamentben és a kormányban csücsülő kettős állampolgárok nem jelentenek nemzetbiztonsági kockázatot, akkor miért és miféle kockázatot jelentene az, hogy hogy egy jobbikos képviselő találkozik egy magyar személlyel – aki vagy újságíró vagy nem? Ha az illető kém, akkor bizonyítsák rá! De ez láthatóan nem megy. A maszatolás csak otromba hazugságpropaganda, tipikus árokásó és birkamegvezető módszer.”

Izraeli – magyar kettős állampolgárok tényleg nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek. Egy idegen, nemzetközi jogot el nem ismerő (nekik ilyet miért lehet?) agresszív cionista apartheid állam ügynökei. “legyen bármennyire is elkötelezett a szajan hazájának, végül is van egy érzelmibb, misztikusabb elkötelezettségük Izrael irányába és igényük van arra, hogy amikor felszólítják őket, segítsenek megvédeni Izraelt” http://reakcio.blogspot.hu/2008/02/cionista-honfoglalas.html?m=1

mszp = fidesz, a média, a gazdasági oligarcha háttér, a nemzetközi megbízóik, az állambiztonsági múlt, és sok más összefonódás van még köztük.

A fidesz és a ballib tele van izraeli és usa állampolgárokkal. Magyarország területén hivatalosan és jogszerűen tevékenykedhetnek usa titkosszolgálatok, mivel szövetségi viszonyban vagyunk sajnos, saját nemzeti érdekeinkkel szembenállva és igen alárendeltként! Azt hogy mi jogszerű a rendszer szabja meg, a zsidótörvények is azok voltak. Ma zsidó törvények vannak helyettük, amikor felettünk ítélkeznek de saját érinthetetlen kasztjuk törvények felett áll. :3

A “hírszerző tevékenység” egy hírekre, eseményekre, és történelmi jelentőségű világfolyamatokra reflektáló oldal esetében nyilvánvaló, ja. Valahonnan csak kell tájékozódni, azaz szerezni a híreket. 😉 Minden politikai, történelmi, társadalmi, gazdasági és kulturális témájú blog és nemblog ezt teszi. Azok is mind gyanúsak, jugoszláv békaemberek szerkesztik őket. 😀

Oroszfóbia az olyan nevetséges szintekre jutott már, mint hogy “obama műholdról kiszúratta a bicilklim kerekeit”.

Barankovics ügynök alapította semmilyen semjén zsolt féle álkeresztények mazsihisz és munkásőr barát zsidópártja amire a kutya se szavaz, az a kdnp.

Jobbik: a Fidesz és az MSZP egymással karöltve bojkottálják az állambiztonsági múlt feltárását – egy titkosszolgálati akció része a Gyöngyösi-fénykép

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivõje pénteki budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelte: a Fidesz csak látszatra hazafi, egyébként pedig ugyanazt teszi, mint az MSZP, egymással karöltve bojkottálják 26 éve az állambiztonsági múlt feltárását.

“Csak gratulálni tudunk hozzá” – fogalmazott. Felvetette, hogy a feltárás azért maradt el, mert a pártok és holdudvaruk ma is tele van a diktatúrát kiszolgáló emberekkel, vagy arra várnak, hogy mind az áldozatok, mind pedig a tettesek meghaljanak. Az állambiztonsági múlt csak akkor lesz feltárva, ha a Jobbik fogja irányítani az országot – vélekedett a szóvivõ.

Egy titkosszolgálati akció része a Gyöngyösi-fénykép

Mirkóczki Ádám közölte: aljas támadássorozat érte párttársát, Gyöngyösi Mártont, akirõl a Népszava egy fotó alapján azt írta, hogy kapcsolatot tart a hungarista mozgalom egyik prominensével (a Hídfõt a napokban több médium kapcsolta össze a Gyõrkös-féle mozgalommal, de az már korábban megtagadta a hungarista ideológiát https://kuruc.info/r/2/165495/ – a szerk.). A szóvivõ azt mondta: a képviselõ kétszer találkozott a férfival, aki magát a Hídfõ újságírójának adta ki. Hozzátette, hogy Gyöngyösi Márton a parlament külügyi bizottságának alelnökeként nemzetbiztonsági védelem alatt áll, így ha az Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) megfigyelte az illetõt, akkor az elsõ találkozó után kötelessége lett volna figyelmeztetni a képviselõt, hogy idegen hírszerzõ tevékenység kockázata áll fenn.

Szerinte a képet nem egy járókelõ készítette, hanem az egy titkosszolgálati operatív akció része. A jobbikos politikus szerint az AH vagy nem tudja ellátni a megfelelõ védelmet, vagy pedig végzi a dolgát, csak nem szakmai, hanem pártpolitikai parancsok alapján. Egyik olvasat sem jó – összegzett, jelezve: a hivataltól választ várnak arra, tisztában voltak-e azzal, hogy a férfi összefüggésbe hozható az orosz hírszerzéssel, és ha igen, miért nem léptek.

A szóvivõ azt mondta: Gyöngyösi Mártonnak nincs oka magyarázkodni vagy szégyenkezni, nem hiba, sokkal inkább erény, hogy minden újságírói kérdésre rendelkezésre áll.

Mirkóczki Ádám sajtótájékoztatója 2016 11 04

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MmwWEXck5D8

Jobbik: a Fidesz és az MSZP egymással karöltve bojkottálják az állambiztonsági múlt feltárását – egy titkosszolgálati akció része a Gyöngyösi-fénykép

https://kuruc.info/r/2/165731/

“Bosszú, titkosszolgálati eszközök felhasználásával” – Gyöngyösi Mártonból faragná az újabb Kovács Bélát a Fidesz

https://kuruc.info/r/2/165711/

Fidesz = izrael + usa feltétlen kiszolgálói, amiből következik hogy hazánk árulói.

Gyöngyösi: Az izraeli-magyar állampolgárok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek – fejlemények

https://kuruc.info/r/2/104606/

A százalékokban mérhetetlen KDNP-t vetette be a Jobbik ellen nemzetbiztonságikockázat-ügyben a Fidesz

https://kuruc.info/r/2/165738/

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

November 4, 2016 at 20:57

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: