Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Kétfarkú kutya "párt" = széllibbant zsidók bohóckodásnak álcázott nyílt magyarellenessége, mint kurvára szellemesnek szánt újmódi posztmodern közösségi performance. Vagy akármi, de egy biztos : dislike, azonnal és most! Az övéké és nem a mienk, nem értünk van hanem a rossz ügyeket. próbálja elfogadtatni mégis a nyegle álhumorával. Olyan zsindexes módon. A vastagbőr blog meg a tumblr-zsidajoké, olyan is. Üres nácizás, és hamisított sztorikkal való állandó kampányolás hogy jajj de szar az ország mert mi magyarok "maradi" jobboldaliak vagyunk bezzeg nyugaton.

leave a comment »

Kétfarkú kutya “párt” = széllibbant zsidók bohóckodásnak álcázott nyílt magyarellenessége, mint kurvára szellemesnek szánt újmódi posztmodern közösségi performance. Vagy akármi, de egy biztos : dislike, azonnal és most! Az övéké és nem a mienk, nem értünk van hanem a rossz ügyeket. próbálja elfogadtatni mégis a nyegle álhumorával. Olyan zsindexes módon.

A vastagbőr blog meg a tumblr-zsidajoké, olyan is. Üres nácizás, és hamisított sztorikkal való állandó kampányolás hogy jajj de szar az ország mert mi magyarok “maradi” jobboldaliak vagyunk bezzeg nyugaton.

De ha nyíltan lehet rongálásra buzdítani, akkor úgyis mindegy, háborút viselnek ellenünk a bosszúnépesek, védekezni muszáj. Visszavágni is az, ott ahol nekik fáj. De ahhoz az akár törvénytelen, erőszakos cselekedethez sose kell bátorság, amit ezerrel felszop aztán a neolib cion média, politika, álcivil nemztellenes zsoldosbanda. Az csak magyargyűlölet vezérelte vandalizmus. Mint mikor kereszteket fűrészeltek ki különféle balliberált hülyegyerekek. Valószínűleg sutyiban leszervezték a régebbi rongálásokat is, pl mikor jobboldalhoz köthető üzleteket összerandítottak “már megint nácinál vásároltál, szégyelld magad” ilyenek után keletkeznek egyetértő kommentek pl zsindex fórumon, előtte meg arról hogy kéne ilyesmit csinálni. Nem bizonyíték, de a libsik szándékai világosak. Számunkra soha, semmi jót nem akart semelyikük. Igen, az lmp se különb, minden normalitáspártiságért, most épp a bevándorlás ügyében az eu-s zöld, szoci, libsi oldal ugyanúgy uszít hazánk ellen! Soha, semelyiküktől, semmi nem elfogadható, még ami elsőre jónak látszik az is trójai falónak bizonyul átgondolva, illetve ahogy az események haladnak.

A norvégalapos, sorosos Jogvédők, ja, most épp feljelentettek minket hogy nem költünk eleget a menekültekre és de szar nekik a táborokban. Minek jöttek, jönnek ide ennyien, naponta ezrek? Már a galíciai jöttmenteket is kár volt beengedni.

A libik támadják a többség akaratát MINDIG, sőt amiért egyáltalán kérdezni merünk már azért is! 90% szigorítana a bevándorlás jelenleg agyamenten szélsőliberális szabályozásán. Az a szélsőséges csoport, aki erőszakkal nevelné át a népet a neoliberális politika elfogadására, pedig hát ugye “ki a tököm vagytok ti ehhez”? Ha már nem működik a meggyőzés azaz agymosás, akkor jön a megfélemlítés, kirekesztés, lenácizás, falkában uszulnak ránk az európai parlamentben a liberál-zöld-szoci kohnbenditek, lunacsekek, szerencsétlen verhofstadtok amiért merünk kiállni saját jól felfogott nemzeti érdekeinkért.

Szélliberális erdőben a plakátrongálók és támogatóik

2015. június 09. 00:05 Székely Virág – Hunhir.info

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=84599

Kezd tragikomikussá válni a szélliberálisok által agymosottak már-már a bátorság fokmérőjének számító leképződése. A magyar nemzet érdekeit semmibe vevő világpolgárok szervezkednek és próbálják túllicitálni egymást az úgynevezett uszító hangvételű, bevándorlásellenes plakátok megrongálására, a látványos akciósorozat egyre nagyobb méreteket ölt. Miközben ezen csoportok előtt példaként megjelenő nyugat-európai, toleranciában és demokráciában számukra utat mutató országok sorra fejezik ki nemtetszésüket és követelik a tarthatatlan népvándorlás okozta helyzet megnyugtató rendezését, itthoni nyálcsorgató követőik nem érik fel ésszel, hogy ez nem csupán egy antiszemita, idegenellenes hóbort, hanem valóban megálljt kell parancsolni a túlzott idegenáradatnak.

A bevándorlást ellenzők közül sokan azt javasolják az ultraliberális polgártársaknak, a saját zsebükből és a saját otthonukban pártolják az afrikai országokból érkező, jobb élet reményében illegális utat választókat. Ilyen befogadó akciókról még nem lehetett eddig hallani, de a bevándorlás megfékezésének fontosságára figyelmeztető plakátokat bátor ultraliberálisok bőszen rongálják és lefestik, tiltakozva a kormány politikája ellen.

A nem éppen a nemzeti értékek mentén szerveződött viccpárt, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog a “bevándorlásellenes kormányzati propaganda” ellen közösen lép fel. A terv szerint, amint a szükséges összeg összegyűlik, óriásplakátokon fognak válaszolni a kormánypárt uszítónak nevezett kampányára.

„Kötelességünk is megmutatni a világnak és magunknak, hogy attól még mert egy ilyen kormányunk lett, mi nem vagyunk ennyire primitívek” – olvasható a Kétfarkú Kutya Párt honlapján. Külön fájdalmasnak tartják, hogy bár a bevándorlásnál jóval nagyobb probléma a társadalmi szolidaritás majdnem teljes hiánya, az állam közpénzen szít gyűlöletet.

A gyűjtés során magánszemélyek adományait várják, hogy 50 óriásplakátot helyezhessenek ki egy hónapra. Ennek költsége 3 millió forint, és amennyiben június 8-21. között sikerül összegyűjteni az összeget, július 1-jén kikerülnek az utcákra a plakátok, amelyek tartalmára ugyancsak lehet javaslatokat küldeni.

A nol.hu egy újságírója tapsikolva áradozott róla, mennyire nagyszerű, hogy egyre többen állnak ki a kormányzati szintű, közpénzből folytatott undorító uszítás ellen. Példaként említette, hogy az egyik újpesti iskolában tanárok és szülők egy része tojásfestékkel dobálja az iskola kerítésén belül elhelyezett óriásplakátot tiltakozásul. Az egyik szervező a Hívatlanul elnevezésű Facebook-csoport volt, amely 2013-ban alakult azzal a céllal, hogy felhívja a pedagógusok és a szülők figyelmét: „nem szabad hallgatásba menekülni, ki kell állni az esélyteremtő közoktatásért”.

Hogy a hülyeségre mennyi vevő van, jól mutatja, hogy a kétfarkúak hét óra alatt összegyűjtötték a kért pénzösszeget, de nem állítják le, továbbra is ömlik a pénz hozzájuk. Külföldről is sokan küldtek pénzt, ezért azt fontolgatják a pártnál, hogy Londonban is felállítanának egy ellenplakátot. Vajon a kárpátaljai magyarokért is a zsebükbe nyúltak?

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

June 9, 2015 at 14:14

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: