Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Donyeckben, a kép onnan van amúgy, amit művel a cionista banda, az az emberiségellenes háborús bűn! Orosz városokat oroszok nem lőnek, már itt bukik patkány jacenyuk és biboldó porosenkó összes terrorvádja, hazugsága. NEM vonták ki a nehéztüzérséget a nato bérencek, azzal városokat lőnek vaktában, így Mariupolt is az ukrán hadsereg vagy nato zsoldosok támadták. Persze a cionisták ezt is az oroszokra fogták. Mint a grúziai támadásuk idején, ott is városokat lőttek nehéztüzérséggel, szintén usa támogatással, sőt izraeli fegyverekkel is. Azt úgy kapták. Usrael saját bűneivel vádol meg másokat! Támadás ellen védekezni meg nem háborús bűncselekmény.

leave a comment »

Donyeckben, a kép onnan van amúgy, amit művel a cionista banda, az az emberiségellenes háborús bűn!

Orosz városokat oroszok nem lőnek, már itt bukik patkány jacenyuk és biboldó porosenkó összes terrorvádja, hazugsága. NEM vonták ki a nehéztüzérséget a nato bérencek, azzal városokat lőnek vaktában, így Mariupolt is az ukrán hadsereg vagy nato zsoldosok támadták. Persze a cionisták ezt is az oroszokra fogták. Mint a grúziai támadásuk idején, ott is városokat lőttek nehéztüzérséggel, szintén usa támogatással, sőt izraeli fegyverekkel is. Azt úgy kapták.

Usrael saját bűneivel vádol meg másokat! Támadás ellen védekezni meg nem háborús bűncselekmény.

Donyeck városának vezetőjének drámai hangú segítségkérő levele

2015. január 28. 11:08 Hunhir.info

Donyeck városának vezetője drámai hangú segítségkérő levelet írt a világ közvéleményéhez, amelyben részletesen ismerteti a települést ért károkat is. Igor Yurjevich Martinov levelében figyelmeztetett: az embergyűlölő ukrán kormány válaszút elé állítja őket: vagy meghalnak nem behódolva az ukrán kormánynak, vagy harcba mennek az életünkért, feleségeikért, gyermekeikért és nagyszüleikért.

Emlékezetes, az EBESZ megfigyelői szerint ukrán oldalról jött az a tüzérségi csapás is, amely egy trolibuszt talált el, megölve a bent várakozó civileket. Az Amnesty International jelentései szerint pedig az ukrán hadsereg szabadcsapatai direkt hátráltatják vagy feltartóztatják még a nyugatról jövő segélyszállítmányokat is, ezzel egy esetleges humanitárius katasztrófát előidézve.

Donyeck város hivatalának elnöke, Igor Yurjevich Martinov levélben fordul a Nemzetközi Közösséghez!

Donyeck város lakóinak nevében, a városi hivatal és a saját nevemben fordulok a világ közösségeihez ebben a kritikus helyzetben, hogy halasztást nem tűrően segítsenek és reagáljanak adekvátan a földünkön zajlódó eseményekre.

Az utóbbi néhány napban az ukrán hadsereg megállás nélküli támadások alá vette a városunkat: békés emberek halnak meg, gyerekek, idősek, lakóházak, kórházak, iskolák, óvodák és a városi infrastruktúra semmisül meg.

Csak az elmúlt hét alatt az ukrán megszállók tüzérségi támadásai következtében 27 civil állampolgár halt meg és 71 lakos kapott különböző súlyosságú sérülést. 105 lakóház lett szétrombolva, 3 kórházi részleg, 2 óvoda és 3 iskola. A katonai hadműveletek kezdete óta a városban 2367 lakóház semmisült meg. Bejelentjük, hogy az egyetlen óhajunk, hogy történelmi hagyományainknak megfelelően, kultúránkat és szokásainkat megtartva, anyanyelvünkön beszélve élhessünk békében és jó szomszédi viszonyban a szomszédos nemzetekkel, népekkel és államokkal, akik nem ellenségesen viszonyulnak hozzánk. A donyecki emberek természetükből adódóan szorgosak és alkotóak, de most kénytelenek fegyvert ragadni, hogy megvédjék saját életüket és jövőjüket, de hangsúlyozom, más választást nem is kaptak. Soha nem mutattunk agressziót egy nép, vagy állam ellen sem, nem célunk az expanzió, vagy idegen területek bekebelezése. De a saját földünkért és családjainkért az utolsó csepp vérünkig fogunk küzdeni.

Jelenleg a Donyecki föld városait és falvait civil emberek vére borítja, akiknek mindössze annyi a bűnük, hogy felléptek az emberiséggyűlölő ukrán kormány politikája ellen. Más lehetőséget nem is biztosítanak nekünk, vagy meghalunk nem behódolva az ukrán kormánynak, vagy harcba megyünk az életünkért, feleségeinkért, gyermekeinkért és nagyszüleinkért. Határozottan kijelenthetem, hogy a harcot választjuk. Viszont azt is nagyon jól tudjuk, hogy a Föld felett őrt álló nemzetközi közösség támogatása nélkül nagyon nehéz küzdelem elé nézünk. Határozottan elítéljük a Donbassz békés lakossága ellen elkövetett agressziót! És felszólítjuk a teljes nemzetközi közösséget, hogy fordítsák figyelmüket az ukrán kormány által elkövetett bűncselekményekre a Donyecki Népköztársaság civil lakossága ellen! A nemzetközi jogvédő szervezetek dolga, hogy minden embert védelem alá vegyen, és nem az, hogy hallgasson, amikor a szemük láttára követnek el emberiség ellenes bűncselekményeket Donbassz területén.

Donbasszt soha senki se tudta térdre kényszeríteni, és ehhez senkinek nem is lesz joga a jövőben! Donyeck Város Hivatalának vezetője:

I.YU. Martinov

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

January 28, 2015 at 19:31

Posted in Reakcio

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Csakazolvassa c. blogjával Gerle Éva tönkre akarta tenni Kozma Szilárd családját

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: