Reakció WP

Reakció WP Lucy Hay azazhát Scall Fast izé idemitírjak XD

Ne nevezzük a befektetők diktatúráját demokráciának

leave a comment »

Ne nevezzük a befektetők diktatúráját demokráciának

A befektetőnek az érdeke az alacsony közteher. Minél kevesebbe kerül egy dolgozó, annál nagyobb a profit.

A befektetőnek az állam felé teljesítendő kifizetések “kidobott pénzek”

Ismert hasonlat, ha az emberiség vagyona a Földön, 100 dollár és 10 ember az emberiség, akkor 1 ember kezében van 99 dollár, s 1 dollár a többi kilencnél.

Pár ezer család magánvagyona a 99 dollár. Akik éhségükben, hatalomvágyukban, Istentelenségükben el sem tudják képzelni, ha valamivel nagyvonalúbbak, az egész emberiségnek úgy jutna élelem és víz, a boldogság és élet alapja, hogy nekik majd mindenük megmaradhatna.

Csak azért kell nekik minden fillér, mert szerelmi viszonyban vannak a pénzzel, a pénz birtoklásának tudata shylocknak konkrét és valódi, fizikai öröm, az egyetlen öröm.

Magyarországon minden családnak lehetne békés és gondtalan élete, egy szabad magyar kormány a mai technikai feltételek mellett megtehetné, hogy alanyi jogon, minden kis közösségnek jutasson annyi élelmet, gyümölcsöt, zöldséget, hogy békében és biztonságban élhessenek, nevelhessék gyermekeiket. Ha tisztán tartják környezetüket, gyermekeiket, iskolába járatják, ám, ha semmit sem csinálnak is egyébként, a huszonegyedik században gondot nem jelentene fenntartásuk.

Azért lesz gond és teher, mert mesterségesen azzá teszik azok, kiknek érdeke a nem és a pusztítás. Azok, akik mesterségesen felviszik az építőanyagok árától kezdve az alapvető élelmiszerekig, az áramtól a gázig, mindennek az árát, mert mohóságuk határtalan. Olyanok, mint a rák, mely veleszületett aljassága miatt nincs tekintettel, nem tud tekintettel lenni a gazdatestre, inkább vele pusztul.

Azok az országok, ahol nincs zsdsz és nincsenek shylockok, boldogok. Ahol ők vannak, a köpedelmek, a turhamadarak, ott már nem vénnek való a vidék, ott sívó pusztaság és igénytelen pénzimádat marad csak, idea és remény, élet és Hit helyett.

Nem kellene itt senkinek éheznie, szégyene a magyarnak, hogy engedi sorai közé ezeket a pénzembereket, bankárok akarják megmondani egy egész népnek, mit gondoljon, mihez igazodjon, mit tartson fontosnak. Az első nagy antiszemita, Jézus, ezért, ezért is verte ki a templom elöl a görbeorrúakat, s jött oly forradalmi dühbe, indulatba, mint kevésszer egész rövid földi életében.

Aki bárhova beengedi ezeket, az oktatástól a kórházakig, saját családját, honfitársait szolgáltatja ki nekik. Magyarország tönkretevőinek a bankároknak és közgazdászoknak, szagújságíróknak, kik pozícióban voltak, s aktívan hozzájárultak mai keserves helyzetéhez, börtönben a helyük. Az az egyetlen méltó és igazságos hely, ahol munkával levezekelhetik összes ocsmány bűnűket.

Ha Isten csodát tenne, s reggel arra ébrednénk, eltűntek, nincsenek itt, egy darab se, az zsdsz-ből, a szocionistákból, s a bankárok, közigazgatási apparátusok sehol többé elő ne kerülnének, s csak itt maradna magában a nép, mint a lengyeleknél, pár nap és hét után, már mindenki érezné, minden megoldódott, tudunk mi magunkban értéket adni és teremteni, nem kell megmondó ember és ingyenélő semmittevő, aki mindig csak figyeli a dolgozókat, maga soha mást nem tesz, munka helyett, mint bírálja s szorítja azokat, kik eltartják.

Mint a mesebeli Szindbád, kinek nyakában ott volt a szörnyű kis görbeorrú törpe,s szabadulni alig tudott tőle. Hogy föllélegzett, hogy örült, mikor végre megszabadult tőle. Mi mikor fogunk örülni, mikor szabadulunk meg tőlük?

Ja és ne tegyetek a sötét lóra, az mdf-et a zsidók megvették kilóra. Sőt. Zsidó Dávid Ibolya és zsidó Herényi Károly is.

Háromszorosára növelte MDF-részvényeinek számát Leisztinger

A Magyar Demokrata Fórum a Tisztelet Társaságának adja a 2010-es választások listás helyeinek harmadát. Az egykor szebb napokat is megélt, ma már herényi méretű párt országos választmánya is jóváhagyta, hogy a társasággal közösen szerepeljenek az országgyűlési választáson.

Ez azt jelenti, hogy ha a demokrata fórum 2010-ben a két évvel ezelőttihez hasonlóan szerepel, a társaság a 2006-os eggyel (Vass János) szemben három embert juttathat a parlamentbe. Bár 2006-ban az MDF-en belül nem kis feszültségeket keltett a volt MSZP-s zsidó Schmuck Andor és a baloldali milliárdos, zsidó Leisztinger Tamás -hoz kötődőnek tartott társasággal való megállapodás, pénz beszél… Az együttműködés folytatására az MDF elnökhelyettesének elmondása szerint több mint 80 százalékos többséggel bólintott rá a választmány. A szintén zsidó Hock Zoltán egyébként semmi különöset nem lát az újabb megállapodásban. Ha egy együttműködés hasznos, akkor úgy véli, ésszerűen merül fel a megújítása. Az elvek nem számítanak…

A Tisztelet Társaságával való együttműködést 2006-ban egyébként amiatt bírálta az MDF több, a pártból végül ki is lépett vagy kizárt képviselője, mert állításuk szerint az alku úgy szólt, hogy a parlamenti helyekért cserébe a fórum csaknem egész választási kampányát a TT finanszírozta. Arra a kérdésre Hock Zoltán most nem adott választ, hogy szerepelnek-e anyagiak az újabb szerződésben, és azt is visszautasította, hogy korábban pénzelte volna a pártot a szervezet.

(kuruc.info – MR nyomán)

Gyurcsány bízik az MDF-ben
2008. április 04. 13:17 HunHír.Hu

Gyurcsány Ferenc nem tartja valószínűnek, hogy április 30 után az MSZP bármely más parlamenti párttal koalíciós tárgyalásokat kezdeményezzen. A miniszterelnök megmentené a koalíciót és csak akkor hajlandó lemondani, ha egy nála radikálisabb reformer lép a helyébe.

Gyurcsány Ferenc nem örül az SZDSZ döntésének, és jobban szeretné a koalíció fennmaradását. A miniszterelnök szerint a legnagyobb valószínűséggel egy nyitott egypárti szocialista kormány megalakulására van esély, amely mérsékelt, felelős reformpolitikát folytat – mondta a kormányfő nemzetközi sajtótájékoztatóján.

Azért nem mondhatok ennél többet, mert a végső döntést a koalíció felbontásáról az SZDSZ nem hozta meg – közölte a Gyurcsány. Mint mondta, biztos abban, hogy ilyen politikához az SZDSZ és az MDF is támogatást nyújt.

Véleménye szerint a “minden korábbinál nagyobb koalíciós feszültség” nem személyi vagy hatalmi jellegű viták miatt alakult ki az MSZP és az SZDSZ között, hanem azért, mert a kisebbik kormánypárt úgy érzi, túl sokat kellett feladnia a programjából, és radikálisabb reformokra van szükség.

A miniszterelnök elmondta, hogy egy, az általa képviseltnél markánsabb reformpolitikához szívesen nyit utat, de egy reformellenes politikához nem szívesen.

Gyurcsány Ferenc szerint előrehozott választások lehetőségét akkor lehet napirendre venni, ha a politikai szereplői “kiterítik kártyáikat”, és konkrétan elmondják, mi a programjuk, mit képviselnek. Példaként az adóprogramot és a családtámogatást hozta fel, amelyekben – mint mondta – nem lehet tudni a kormányon kívüli parlamenti pártok konkrét terveit.

Hangsúlyozta: Magyarország számára érdektelen hogyan hívják a miniszterelnököt, az a lényeg, hogy mit csinál, vagy mit csinálna.

A kormányfő arra a kérdésre, mi a garancia arra, hogy az MSZP nem kényszeríti őt bele egy választások előtti költekezésbe, azt válaszolta: garancia arra, hogy ez nem történik meg, az MSZP egészének erős meggyőződése, az elnökség ugyanezt képviselő álláspontja, és az is, hogy ez minden további politikai szereplésének feltétele.

FN

Együtt fognak szavazni. Szerintem lesz itt még MSZP-MDF koalíció is. Emlékezzünk a 2006 tavaszi mdf-es cirkuszra, amikor is a kalapos luvnya akart miniszterelnök lenni a maga 4,9999%-os éppenhogy bejutó pártjával.

Advertisements

Written by Scall Fast - Lucy Hay

April 7, 2008 at 07:19

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Absurdist Revolution

"Förmedten néz rád ággal az árva"

1magyaremberblog

Suffer Life during the Endtime/ NWO Resistance/Free Mind Movement,Following our Ancestors Footsteps,Uj világrend ellenállás/szabad eszme mozgalom/In den Fußabdrücken unserer Ahnen, Freigeist Bewegung 😇

Leleplező Magazin Blog

A Leleplező Országkrónika Könyvújság hivatalos kiegészítő blogoldala

Hazafiság

Hazafias gondolatok, hírek, információk

Ghibellin Blog

Egy konzervatív forradalmár elmélkedései

Hídfő.net info blog

Hídfő.net info blog

Kozma Szilárd NEM veszélyes, ne óvakodj!

Mert páratlan szakmai felkészültséggel párosuló felelősségtudat és morális igényesség vezérli a munkájában, akárcsak a magánéletében és bőszült feministák készítették azt a blogot, aminek a címével tönkre akarják őt és a családját tenni.

Domonyi Károly

Szkíta szívvel születtem, így minden erőmmel harcolok a magyarság felemelkedéséért!

Magyar Természetes Gyógynövények

Segítünk, hogy egészséges legyen! - http://www.aries.hu/

Az igazságos Mátyás Magyarországa

Gyökér nélkül nincs korona!

Magyar sorsot MAGyar kézbe!

A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!

Frontoldal

A Népi Front blogja

Isten egyenesen ír görbe vonalakon.

MAGYAR, legyen HITed és lészen országod!

Ancestral Cult

A research organisation aiming to revive the European Philosophy and Religion (by V. Vikernes and M. Cachet)

"Neues Europa"

NS On-line blog for culture, art and policy

Jhnnsclvn's blog

Fraud, forgery, nepotism, abuse at a Hungarian University

PRO PATRIA

Arany János: «Ha későn, ha csonkán, ha senkinek, Írjad!»

%d bloggers like this: